Taru on helsinkiläinen opettaja-tanssija, joka suorittaa tällä hetkellä jatko-opintojaan Teatterikorkeakoulun tanssijan maisteriohjelmassa. Hän on aiemmin valmistunut tanssinopettajaksi Oulun ammattikorkeakoulusta (2010). Opintojen ohessa Taru toimii tanssijana ja tanssinopettajana mitä moninaisimmissa projekteissa nykytanssin kentällä.

Helsingin tanssiopistossa Taru opettaa nykytanssia ja jazz-pohjaista musikaalitanssitunti Broadway stylesia. Tarulla on vankka pohja jazzissa, jonka liikekielen rytmisyys ja isolaatio-tekniikka jaksavat innostaa ja inspiroida. Nykytanssitunneilla opetellaan hahmottamaan kehoa kolmiulotteisesti suhteessa tilaan ja liikkeeseen sekä tunnustellaan liikkeen ketjuuntumista ja toiminnallisuutta. Lisäksi opetuksessa, etenkin Broadway-tunneilla, tärkeänä teemana on esiintyjyyden harjoitteleminen.

Taru pyrkii luomaan tanssitunneille ilmapiirin, jossa kaikilla on turvallinen olo heittäytyä niin uusiin fyysisiin haasteisiin kuin jo tutumpiin harjoituksiin. Tarulle on tärkeää huomioida jokainen oppilas yksilönä ja hän pyrkii antamaan mahdollisimman paljon henkilökohtaista palautetta. Tunneilla vallitsee hikinen tekemisen meininki, tavoitteena rakentaa hyvä yhteishenki ja vuorovaikutussuhde niin opettajan kuin muiden ryhmäläisten kanssa. Tärkeää on päästä tanssimaan, nauttimaan, kokeilemaan, harjoittelemaan ja pitämään hauskaa erilaisten sarjojen sekä harjoitteiden muodossa.

Tarun opetuskieli on suomi.