Oppilasnäytökset

Helsingin tanssiopisto antaa vilkkaan esiintymistoiminnan kautta lapsille ja nuorille mahdollisuuden kokea tanssi elävänä taidelajina ja harrastus saa näin laajempia ulottuvuuksia. Tanssituntien avoimet ovet ja oppilanäytökset antavat perheille ja ystäville mahdollisuuden nähdä nuoren tanssijan edistymisen. Opisto pyrkii siihen, että kaikki teinien, nuorten ja lasten luokat alkaen viidestä ikävuodesta pääsisivät kauden aikana esittämään taitojaan myös näyttämöllä.

Laajan koulutuksen syysnäytökset: Tanssien kohti talvea!

27.11.–28.11.2021
Kulttuuritalo Martinus, Martinlaaksontie 36, Vantaa

Joulunäytökset 2021

10.12.–12.12.2021
Helsingin Suomalainen Yhteiskoulu SYK,
Isonnevantie 8, Etelä-Haaga

Laajan koulutuksen kevätnäytökset: Tanssien kohti kesää!

2.4.–3.4.2022
Kulttuuritalo Martinus

Kevätnäytökset 2022

13.–15.5. ja 20.–22.5.2022
Helsingin Suomalainen Yhteiskoulu SYK

Muutokset mahdollisia.
Lisätiedot näytösten aikatauluista, näytöspaikoista sekä lipuista päivitetään kauden aikana nettisivuillemme. Oma opettaja tiedottaa ryhmäänsä esityspäivästä ja näyttämöharjoituksesta heti kun ajat ovat tiedossa.

Liput näytöksiin

Lipunmyynti alkaa yleensä noin kaksi kuukautta ennen näytöksiä. Liput näihin näytöksiin varataan ja lunastetaan omalta opettajalta, lapsiryhmät max. 2 lippua/oppilas. Lisäliput varataan ja lunastetaan oppilastoimistosta, lippuvarauslomake täällä.

Martinuksen näytösten liput myy Lippu.fi.

Alle 4-vuotiaat lapset eivät tarvitse lippua, jos he istuvat koko näytöksen vanhemman sylissä. Esiintyjät eivät tarvitse lippua. Tanssiopisto ei lunasta maksettuja lippuja takaisin, ellei esitys peruunnu tanssiopiston puolesta.