Oppilasnäytökset

Helsingin tanssiopisto antaa vilkkaan esiintymistoiminnan kautta lapsille ja nuorille mahdollisuuden kokea tanssi elävänä taidelajina ja harrastus saa näin laajempia ulottuvuuksia. Tanssituntien avoimet ovet ja oppilasnäytökset antavat perheille ja ystäville mahdollisuuden nähdä nuoren tanssijan edistymisen. Opisto pyrkii siihen, että kaikki teinien, nuorten ja lasten luokat alkaen viidestä ikävuodesta pääsisivät kauden aikana esittämään taitojaan myös näyttämöllä.

Muutokset mahdollisia

Lisätiedot näytösten aikatauluista, näytöspaikoista sekä lipuista päivitetään kauden aikana nettisivuillemme. Oma opettaja tiedottaa ryhmäänsä esityspäivästä ja näyttämöharjoituksesta heti kun ajat ovat tiedossa.

Joulunäytökset 2022
9.-11.12.2022

Perjantaina 9.12. klo 18.30
Lauantaina 10.12. klo 13.30 ja 17.30
Sunnuntaina 11.12. klo 13.00 ja 17.00
Helsingin Suomalainen Yhteiskoulu SYK, Isonnevantie 8, Helsinki

Lippujen hinnat ovat à 15 €/aikuiset ja à 10 €/lapset alle 12 v.

Alle 4-vuotiaat eivät tarvitse lippua, jos istuvat aikuisen sylissä koko näytöksen ajan. Esiintyjä ei tarvitse lippua, jos hän istuu parven esiintyjäpaikalla. Emme lunasta maksettuja lippuja takaisin perheiden esteiden, sairastapauksien, tms. takia.

Liput varataan ja lunastetaan omalta opettajalta. Lippuja myydään näytöksestä riippuen 1-2 per oppilas. Myytävien lippujen määrä selviää opettajan lähettämästä näytöstiedotteesta.
Lisäliput varataan ja lunastetaan oppilastoimistosta. Lisälippujen varauslomake täällä.

Jos lippuja on jäljellä näytöspäivänä, ne myydään ovelta 45 min ennen näytöksen alkua.
Näytöspäivinä SYKin aulassa vanhempainyhdistyksen ylläpitämä ruusumyynti ja kahvio, maksutapoina käteinen ja MobilePay.