Oppilasnäytökset

Helsingin tanssiopisto antaa vilkkaan esiintymistoiminnan kautta lapsille ja nuorille mahdollisuuden kokea tanssi elävänä taidelajina ja harrastus saa näin laajempia ulottuvuuksia. Tanssituntien avoimet ovet ja oppilanäytökset antavat perheille ja ystäville mahdollisuuden nähdä nuoren tanssijan edistymisen. Opisto pyrkii siihen, että kaikki teinien, nuorten ja lasten luokat alkaen viidestä ikävuodesta pääsisivät kauden aikana esittämään taitojaan myös näyttämöllä.

Laajan koulutuksen syysnäytökset: Tanssien kohti talvea!

La 14.11.2020
Su 15.11.2020
Kulttuuritalo Martinus, Martinlaaksontie 36, 01620 Vantaa

Joulunäytökset 2020

Pe 11.12.2020
La 12.12.2020
Su 13.12.2020
Suomalainen yhteiskoulu SYK, Isonnevantie 8, Etelä-Haaga
SYKissä toimii näytösten aikana vanhempainyhdistyksen ylläpitämä kahvio ja ruusumyynti (vain käteismaksu/MobilePay!).
Minä päivänä oma esitys? Oma opettaja tiedottaa ryhmäänsä esityspäivästä ja näyttämöharjoituksesta heti kun se on selvillä. Toimisto ei pysty vastaamaan esityspäiväkyselyihin. Odota siis tietoa omalta opettajaltasi.

Liput näytöksiin

Lipunmyynti alkaa yleensä noin kaksi kuukautta ennen näytöksiä. Liput näihin näytöksiin varataan ja lunastetaan omalta opettajalta, lapsiryhmät max. 2 lippua/oppilas. Lisäliput varataan ja lunastetaan oppilastoimistosta, lippuvarauslomake täällä.

Alle 4-vuotiaat lapset eivät tarvitse lippua, jos he istuvat koko näytöksen vanhemman sylissä. Esiintyjät eivät tarvitse lippua. Tanssiopisto ei lunasta maksettuja lippuja takaisin, ellei esitys peruunnu tanssiopiston puolesta.