Oppilasnäytökset

Helsingin tanssiopisto antaa vilkkaan esiintymistoiminnan kautta lapsille ja nuorille mahdollisuuden kokea tanssi elävänä taidelajina ja harrastus saa näin laajempia ulottuvuuksia. Tanssituntien avoimet ovet ja oppilanäytökset antavat perheille ja ystäville mahdollisuuden nähdä nuoren tanssijan edistymisen. Opisto pyrkii siihen, että kaikki teinien, nuorten ja lasten luokat alkaen viidestä ikävuodesta pääsisivät kauden aikana esittämään taitojaan myös näyttämöllä.

Laajan koulutuksen kevätnäytökset: Tanssien kohti kesää 2021!

La 17.4.2021
Su 18.4.2021
Kulttuuritalo Martinus, Martinlaaksontie 36, 01620 Vantaa
Lipunmyynti alkaa maaliskuussa 2021.
Martinuksessa toimii näytösten aikana vanhempainyhdistyksen ylläpitämä ruusumyynti (vain käteismaksu/MobilePay!).

Kevätnäytökset 2021

pe 14.5., la 15.5., su 16.5.2021
pe 21.5., la 22.5., su 23.5.2021
Suomalainen yhteiskoulu SYK, Isonnevantie 8, Etelä-Haaga
Liput:
10 €/ lapset alle 12 v. 7 €
SYKissä toimii näytösten aikana vanhempainyhdistyksen ylläpitämä kahvio ja ruusumyynti (vain käteismaksu/MobilePay!).
Minä päivänä oma esitys? Oma opettaja tiedottaa ryhmäänsä esityspäivästä ja näyttämöharjoituksesta heti kun se on selvillä. Toimisto ei pysty vastaamaan esityspäiväkyselyihin. Odota siis tietoa omalta opettajaltasi.

Liput näytöksiin

Lipunmyynti alkaa yleensä noin kaksi kuukautta ennen näytöksiä. Liput näihin näytöksiin varataan ja lunastetaan omalta opettajalta, lapsiryhmät max. 2 lippua/oppilas. Lisäliput varataan ja lunastetaan oppilastoimistosta, lippuvarauslomake täällä.

Martinuksen näytösten liput myy Lippu.fi.

Alle 4-vuotiaat lapset eivät tarvitse lippua, jos he istuvat koko näytöksen vanhemman sylissä. Esiintyjät eivät tarvitse lippua. Tanssiopisto ei lunasta maksettuja lippuja takaisin, ellei esitys peruunnu tanssiopiston puolesta.