Lahjakortit

Lahjakortteja voi ostaa oppilastoimistosta, tai lahjakortin voi tilata kotiin ao. tilauslomakkeella. Postitettuihin lahjakortteihin lisätään lähetyskulut 3 €/ lähetys. Tilauslomakkeen lähetettyänne, oppilastoimisto lähettää teille tilinumeron johon voitte maksaa tilauksenne. Lahjakortit postitetaan teille kun maksu on perillä opiston tilillä.

Lahjakortti voi olla yhdelle yksittäistunnille (alk. 9 €), tai lahjakortille voi määrittää arvon, joka toimii maksuvälineenä lahjan saajan ilmoittautuessa oppilaaksi. Lahjakortilla voi maksaa tunteja, tiiviskursseja ja leirimaksuja. Lahjakortti on voimassa yhden vuoden lahjakortin ostopäivästä.

  • Lahjakortti yksittäistunnille: Lahjan saaja antaa lahjakortin opettajalle tunnille tultaessa. Tunnille ei ilmoittauduta etukäteen.
  • Lahjakortilla tietty summa: Lahjakortin saaja ilmoittautuu tunnille/kurssille/leirille opiston nettisivuilla. Lahjakortin saaja noudattaa opiston ilmoittautumis-, peruutus- ja muita koulutussääntöjä. Saadun laskun/osan laskusta voi maksaa lahjakortilla käymällä oppilastoimistossa.
  • Sarjakortti yksittäistunnille: Kortille voi valita 5-10 käyntiä. Tunnin hinta muodostuu yksittäistuntihintojen mukaan, tunnin pituudesta riippuen. Hinnasta saa alennusta sen mukaan miten monelle tunnille lahjakortin ostaa (5 kertaa -5%, 6 kertaa -6 %, jne.). Lahjan saaja näyttää lahjakortin opettajalle tunnille tultaessa. Tunnille ei ilmoittauduta etukäteen. Jos haluat tilata sarjalahjakortin, kirjoita kohtaan tilauslomakkeen ”Viestisi oppilastoimistolle” kohtaan tuntimäärä (5-10) ja tunnin pituus (min). Oppilastoimisto laskee sinulle tunnin hinnan vastausviestissä.