Lahjakortit

Poikkeuksellisesti kaikkia lahjakortteja voi tilata ao. lomakkeella toimitettuna kotiin ilman lähetyskuluja (norm. 3 €)! Tarjous on voimassa toistaiseksi. Lahjakortteja voi ostaa myös itselleen liikuntaseteleillä tai liikuntaetujen mobiilimaksuja käyttämällä.

Lahjakortteja voi ostaa oppilastoimistosta, tai lahjakortin voi tilata kotiin ao. tilauslomakkeella. Postitettuihin lahjakortteihin lisätään lähetyskulut 3 €/ lähetys. Tilauslomakkeen lähetettyänne, oppilastoimisto lähettää teille tilinumeron johon voitte maksaa tilauksenne. Lahjakortit postitetaan teille kun maksu on perillä opiston tilillä.

Lahjakortti voi olla yhdelle yksittäistunnille (alk. 13 €), tai lahjakortille voi määrittää arvon, joka toimii maksuvälineenä lahjan saajan ilmoittautuessa oppilaaksi. Lahjakortilla voi maksaa tunteja, tiiviskursseja ja leirimaksuja. Lahjakortti on voimassa yhden vuoden lahjakortin ostopäivästä.

  • Lahjakortti yksittäistunnille: Lahjan saaja antaa lahjakortin opettajalle tunnille tultaessa. Tunnille ei ilmoittauduta etukäteen.
  • Lahjakortilla tietty summa: Lahjakortin saaja ilmoittautuu tunnille/kurssille/leirille opiston nettisivuilla. Lahjakortin saaja noudattaa opiston ilmoittautumis-, peruutus- ja muita koulutussääntöjä. Saadun laskun/osan laskusta voi maksaa lahjakortilla käymällä oppilastoimistossa.
  • Sarjakortti yksittäistunnille/ UUTUUS: Kortille voi 5-10 käyntiä, hinta 5 kertaa -5%, 6 kertaa -6 %, jne. Lahjan saaja näyttää lahjakortin opettajalle tunnille tultaessa. Tunnille ei ilmoittauduta etukäteen. Jos haluat tilata sarjalahjakortin, kirjoita kohtaan ”Viestisi oppilastoimistolle” 1. käyntimäärä (5-10), 2. tunnin mitta (min), 3. montako korttia tilaat.
* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Tilaan lahjakortin yksittäistunnille (lisää kappalemäärä):

 

 

Tilaan lahjakortin arvolla