Liikuntaedut

Opistossa käyvät maksuvälineenä Smartum-, Virike- ja Tyky-kuntosetelit (ei Tyky-online), Edenred-kortti sekä ePassin, Edenredin ja SmartumPayn mobiilimaksut. Voit postittaa liikuntasetelit oppilastoimistoon tai suorittaa oppilasmaksut liikuntaseteleillä tai -korteilla oppilastoimistossa.

Liikuntaseteleillä, -korteilla ja mobiilimaksuilla maksettaessa oppilas ei ole oikeutettu rahapalautuksiin esim. sairaustapauksissa. Nämä maksut jäävät oppilaan tietoihin ja ne voi käyttää myöhemmin maksuna tunneista/kursseista.

TÄRKEÄÄ: Liikuntasetelit, -kortit ja mobiilimaksut ovat henkilökohtaisia, eikä niillä voi maksaa esim. perheenjäsenen tanssiharrastusta.

Liikuntasetelit

  • Ilmoittauduttuasi saat laskun kotiisi postitse. Voit maksaa joko koko laskun tai osan siitä liikuntaseteleillä.
  • Irrota setelit toisistaan ja kirjoita nimesi jokaisen setelin taakse selkeällä käsialalla. Näin käyttäjän yhteys seteliin voidaan myöhemmin todeta.
  • Lähetä setelit ja alta linkistä löytyvä liikuntasetelilomake osoitteeseen: Helsingin tanssiopisto, Lönnrotinkatu 32 A 1, 00180 Helsinki

SmartumPay, ePASSI,  ja Edenred: Mobiilimaksu

Voit maksaa opistolta saamasi henkilökohtaisen laskun mobiilimaksulla etänä sovelluksella tai oppilastoimistossa. Maksua ei voi suorittaa studioilla.

  • Suorita maksu etänä sovelluksella. Maksettuasi lähetä kuva sovelluksen kuitista (kuitissa tulee näkyä nimi) sähköpostitse hto@helsingintanssiopisto.fi. Liitä sähköpostiin mukaan myös laskun numero, jolle haluat maksusi kohdistettavan. Huomioi, että mikäli et lähetä kuittia, maksusi ei kohdistu ja lasku ei kuittaannu maksetuksi!
  • Tule oppilastoimistolle, tee veloitus maksusovelluksella ja näytä kuitti oppilastoimiston henkilökunnalle.
  • Voit maksaa laskusta myös vain osan liikuntaedulla. Toimi etämaksuohjeiden mukaisesti ja maksa loppuosa normaalisti laskun viitenumerolla.