Tuntien hyvittäminen

Yksittäisistä poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa oppilastoimistolle tai opettajalle.

Mikäli olet estynyt tulemaan omalle tunnillesi, käytä hyväksesi tilapäisten tuntipoissaolojen hyvitysoikeus, joka on voimassa kaksi kuukautta ennen tai jälkeen poissaolon. Hyvitysoikeus on oppilailla, joilla on voimassa oleva ilmoittautuminen jollekin tunnille. Hyvitysoikeus raukeaa, mikäli olet peruuttanut kaikki tuntisi. Tiiviskursseihin ja pakettitunteihin ei sisälly hyvitystuntioikeutta.

Tunnin voit hyvittää vastaavalla, tasoa alemmalla tai rinnakkaislajiksi soveltuvalla toisen lajin tunnilla. Jos kyseessä on itselle vieras laji, on taso aina alkeet 1. Esim. street dancen oppilaat voivat hyvittää tunteja esim. house, dance hall ja showtanssi tunneilla. Klassisen baletin oppilaille sopivia hyvitystunteja ovat esim. lattiatanko, kehonhuolto ja stretching sekä pilates. Nettisivujen lukujärjestyksessä täydeksi merkityllä tunnilla ei voi käydä hyvittämässä.

Voit yhdistellä poissaoloja: esim. kolme poissaoloa 60 min tunnilta voidaan korvata kahdella 90 min tunnilla.  Jos tuntien pituudet eivät osu kohdalleen, voi minuutteja laittaa ”säästöön” ja käyttää myöhemmin yhdistelemällä niitä tuleviin poissaoloihin.

Tutustu myös listaan opiston lomapäivistä, ja lomapäiville osuvien tuntien hyvittämisestä.

Hyvitystunnille mennessäsi täytä ja tulosta alla oleva hyvitystuntilipuke, (joita löydät myös omista studioista), ja anna se hyvitystunnin opettajalle.

Pidä kirjaa poissaoloista itse ja täytä jokaisesta poissaolosta erikseen hyvitystuntilipuke.
Esim. joulun tienoolla kannattaa tarkistaa oppilastoimistosta mahdolliset tuntiperuutukset ennen hyvitystunnille menoa.

Koulujen joulu-, talvi- ja syyslomaviikoilla tunnit järjestetään normaalisti, ellei opettaja ole toisin tiedottanut. Hyvitystunnille tulijat voivat tarkistaa tuntien poikkeukset oppilastoimistosta.

 

Hyvitystuntilipuke

Täytä tekstikentät ja tulosta sivu. Vie tuloste hyvitystunnin opettajalle. Hyvitystuntilipukkeita löytyy myös studioista.

 

_____________________________________________
Allekirjoitus