Usein kysyttyä

Voiko tunneille ilmoittautua puhelimitse?

Ei voi. Tunnille ilmoittautuminen tapahtuu aina kirjallisesti. Helpoin ja vaivattomin tapa ilmoittautua on täyttää sähköinen ilmoittautumislomake nettisivuillamme. Vaihtoehtoisesti voi myös täyttää paperisen ilmoittautumiskortin, joita löytyy studioistamme ja elokuun alussa entisille oppilaillemme kotiin postitettavan kausiohjelman välistä. Ilmoittautumiskortin voi postittaa maksutta.

Voiko ilmoittautumisen peruuttaa puhelimitse?

Ei voi. Ilmoittautumisen peruuttaminen tehdään aina kirjallisesti suoraan oppilastoimistoon viimeistään 14 päivää ennen kunkin jakson alkua. Opettajalle ilmoittaminen tai tunneilta poisjääminen ei käy peruutuksesta. Peruuttaminen on vaivatonta peruutuslomakkeella.

Saako ilmoittautumisesta vahvistuksen?

Ilmoittautumisesta ei lähetetä erillistä vahvistusta oppilaalle. Jos tunti, jolle haluat ilmoittautua, on täynnä, otamme sinuun yhteyttä. Lasku lähetetään oppilaalle kotiin.

Mistä tietää mahtuuko haluamalleen tunnille?

Mikäli tunti, johon oppilas ilmoittautuu, on täynnä, otamme oppilaaseen yhteyttä ja suosittelemme vaihtoehtoista tuntia. Niille tunneille, jotka on merkitty täydeksi nettisivuillamme, ei voi ilmoittautua.

Voiko tunneille ilmoittautua kesken jakson?

Kyllä voi. Ilmoittautumiskorttiin tulee merkitä se päivä, jolloin osallistuu tunnille ensimmäisen kerran. Laskutus aloitetaan ilmoittautumiskorttiin merkitystä päivästä lähtien.

Voiko tunnin vaihtaa toiseen tuntiin?

Kyllä voi. Tunnin vaihtaminen käy helposti tunninvaihtolomakkeella.

Miten tunnit maksetaan?

Kun olemme käsitelleet oppilaan ilmoittautumisen, lähetämme hänelle laskun. Yksitäistuntien maksusta kts. kohta “Voiko tuntia mennä kokeilemaan”.

Voiko tuntia mennä kokeilemaan?

Tunteja voi käydä kokeilemassa yksittäistuntimaksulla. Yksittäistunnit maksetaan etukäteen Helsingin tanssiopiston tilille Nordea 101630-703060. Viestikenttään tulee kirjoittaa “Yksittäistunti”, päivämäärä, jolloin tunti pidetään sekä lajin nimi tai tunnin numero. Maksukuitti annetaan opettajalle tunnille tultaessa. Yksittäistuntien hinnat

Pitääkö yksittäistunnille ilmoittautua?

Ei pidä. Mikäli täytät ilmoittautumiskortin, on osallistumisesi sitova ja saat kotiisi laskun kyseistä tuntia koskien. Yksittäistuntimaksulla sitoudut vain tuohon yhteen tuntiin, jonka olet maksanut.

Voiko satunnaisia poissaoloja korvata muilla tunneilla?

Kyllä voi. Hyvitystunnille mennessä poissaolosta tulee täyttää hyvitystunti-lipuke, joita löytyy studioista ja verkosta, ja antaa se opettajalle. Hyvitystunti on voimassa kaksi kuukautta poissaolosta.

Jos on kertynyt paljon poissaoloja, voiko perua kaikki tuntinsa jonkin jakson ajaksi ja käydä tunneilla hyvitystuntilipukkeilla?

Jos oppilas on peruuttanut kaikki tuntinsa, ei hänellä ole oikeutta käydä hyvitystunneilla. Oppilaan tulee olla ilmoittautuneena vähintään yhdelle viikkotunnille voidakseen käydä hyvitystunneilla.

Pitääkö lasku maksaa vaikka tunneilla ei ole päässyt käymään?

Kyllä pitää mikäli tuntia ei ole peruttu koulutussääntöjemme mukaisesti. Ilmoittautumisen peruuttaminen tehdään aina kirjallisesti suoraan oppilastoimistoon viimeistään 14 päivää ennen kunkin jakson alkua. Opettajalle ilmoittaminen tai tunneilta poisjääminen ei käy peruutuksesta. Peruuttaminen on vaivatonta peruutuslomakkeella.