Ohjeita uusille oppilaille

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tehdään aina yhdeksi lukuvuodeksi kerrallaan (elokuu-toukokuu). Kun ilmoittautumislomake on lähetetty, ilmoittautuminen on sitova ja voimassa lukuvuoden 2019-20 loppuun (31.5.2020) saakka, ellei sitä peruta koulutussääntöjen mukaisesti.

Täytä huolellisesti ilmoittautumislomakkeessa vaaditut kohdat ja tutustu koulutussääntöihin ennen lomakkeen lähettämistä. Lähetettyäsi ilmoitautumislomakkeen saat vahvistuksen perille tulleesta ilmoittautumisesta sähköpostiisi. Mikäli tunti on täynnä, otamme sinuun yhteyttä. Voit osallistua tunnille siitä päivästä lähtien kun olet ilmoittautunut.

Lasku tunneista/kursseista/leireistä lähetetään sinulle ilmoittautumislomakkeessasi antamaasi osoitteeseen.

Ilmoittautuminen

Oikean tason valinta

Ilmoittauduthan sopivan ikäryhmän ja tason tunnille!
Kouluikäisistä nuorista alkaen ikäryhmät ovat viitteellisiä.

ALKEET 1 aloittelijat
ALKEET 2 vähintään lukukauden / kesän tiiviskurssin opinnot
JATKO 1 noin 2-4 vuoden opinnot
JATKO 2 noin 3-6 vuoden opinnot
JATKO 3 yli neljän vuoden tiiviit opinnot
JATKO 4 nuorten tunnit: yli viiden vuoden tiiviit opinnot
EDISTYNEET edistyneen tason oppilaat

Yksittäistunnille osallistuminen

Jos haluat mennä kokeilemaan jotain lajia ilman sitoutumista, älä täytä ilmoittautumislomaketta, vaan osallistu tunnille yksittäistuntimaksulla. Suorita maksu etukäteen nettipankissa ja anna (tai näytä mobiililaitteesta) kuitti maksusta opettajalle. Huomio kuitenkin että ainoastaan sitova ilmoittautuminen varaa paikan tunnilta. Jos tunti on sopiva ja haluat jatkaa tunnilla, täytä yksittäistunnin jälkeen sitova ilmoittautuminen. Yksittäistuntimaksulla ei voi osallistua täysille tunneille.

Yksittäistunti maksetaan Helsingin tanssiopiston tilille FI15 1016 3000 7030 60 (BIC: NDEAFIHH). Kirjoita viestikenttään “Yksittäistunti”, tunnin päivämäärä sekä lajin nimi tai tunnin numero.

Yksittäistuntien hinnat

Poissaolot ja tuntien hyvittäminen

Yksittäisistä poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa oppilastoimistolle tai opettajalle.

Mikäli olet estynyt tulemaan omalle tunnillesi, käytä hyväksesi tilapäisten tuntipoissaolojen hyvitysoikeus, joka on voimassa kaksi kuukautta ennen tai jälkeen poissaolon. Hyvitystunnille mennessäsi täytä hyvitystuntilipuke, ja anna se opettajalle.

Lue lisää tuntien hyvittämisestä.

Tuntien vaihtaminen

Voit vaihtaa tuntisi johonkin toiseen tuntiin lukuvuoden aikana. Tunnin vaihto astuu voimaan jaksojen alusta, mutta voit osallistua uudelle tunnillesi käyttämällä tuntien hyvitysoikeutta siihen saakka.

Lue lisää tuntien vaihtamisesta.

Tuntien peruuttaminen

Jos haluat peruuttaa tuntisi tai osan tunneista, tee se aina viimeistään 14 päivää ennen peruttavan jakson alkua. Ilmoittautumisen peruutus tehdään aina kirjallisena oppilastoimistolle, joko sähköisellä peruutuslomakkeella, sähköpostilla tai kirjeellä. Opettajat eivät ota vastaan peruutusilmoituksia.

Lue lisää tuntien peruuttamisesta.

Ensimmäiselle tunnille meneminen

Tarkista opiston nettisivuilta tuntisi aika ja toimipaikka. Varaa ensimmäisellä kertaa aikaa siihen, että löydät toimipisteen ja perillä pukuhuoneen ja oikean studioin. Tarkista Tanssietiketti ja varusteet -sivulta lajisi puku- ja varustesuositukset. Lisäohjeita varusteista voit kysy opettajalta ensimmäisellä tunnilla.