Vietä kesä 2019 tanssien!

Tanssiopiston kesäohjelmassa on viikkotunteja, leirejä ja tiiviskursseja. Kesä on loistavaa aikaa syventää tanssiopintoja, aloittaa tanssiharrastus tai nauttia monipuolisista kesäleireistämme kaupungissa ja maaseudulla. Olet lämpimästi tervetullut viettämään kanssamme kesän 2019 tanssien!

Kesän 2019 opintojaksot ovat:

Jakso 1: 3.6.–7.7.2019 (5vk)
Jakso 2: 8.7.–11.8.2019 (5vk)
Kesällä voit myös ilmoittautua osajaksolle.

Viimeistään 6.5.2019 mennessä jollekin tunnille, tiiviskurssille tai leirille ilmoittautuneiden kesken arvotaan vapaavalintainen tiiviskurssi kesäksi 2019!

Tiiviskurssit

Peruskurssi ei edellytä aikaisempia opintoja ja jatkokurssi edellyttää noin vuoden lajiopintoja, ellei kurssin kohdalla ole mainittu toisin. Peruskurssin käytyään oppilas voi yleensä jatkaa opintojaan alkeet 2 -tasolla ko. lajissa, mutta asia kannattaa tietenkin varmistaa opettajalta.

Viikkotunnit

Aikuisoppilaat ilmoittautuvat kesäksi lukuvuoden 2018–19 tasoaan seuraavalle tasolle, ellei opettaja ole toisin ohjeistanut.  Esim. alkeet 2 tasolla opiskelleet ilmoittautuvat kesäksi tasolle jatko 1.
Teinit ilmoittautuvat samalle tasolle kuin lukuvuonna 2018–19.

Näin luet lukujärjestystä

Sarakkeissa vasemmalta ensin tunnin numero, sitten päivä, kellonaika, studio missä tunti pidetään, opettajan nimilyhenne ja päivämäärä, jolloin tunti pidetään ensimmäisen kerran. Lukujärjestykseen saattaa tulla muutoksia. Toimisto ilmoittaa tuntimuutoksista ko. tunnin vakinaisille oppilaille. (Huom! ilmoita osoite-, puhelin- ja sähköpostimuutokset toimistoon).

Juhannusaattona pe 21.6.2019 ei ole tunteja. Aaton balettitunnit korvataan la 15.6.2019.

Tasot

ALKEET 1    aloittelijat
ALKEET 2   vähintään lukukauden / kesän tiiviskurssin opinnot
JATKO 1    noin 2-4 vuoden opinnot
JATKO 2    noin 3-6 vuoden opinnot
JATKO 3    yli kolmen vuoden tiiviit opinnot
EDISTYNEET   edistyneen tason oppilaat

Suosittelemme oppilaille vähintään kahta viikkotuntia, jotta saavutetaan riittävä lihasvoima, liikkuvuus ja koordinaatio. Tasosta jatko 1 alkaen suositamme tätä vielä ehdottomammin, jotta opettajat pystyvät suunnittelemaan ylemmillä tasoilla mielekkäät, vaihtelevat ja haasteelliset tunnit, jotka ovat kaikille iloksi. Klassisen baletin varvastekniikkaan oppilas voi osallistua vain, jos hänellä on kaksi viikkotuntia.