Vietä kesä 2017 tanssien!

Tanssiopiston kesäohjelmassa on viikkotunteja, leirejä ja tiiviskursseja. Kesä on loistavaa aikaa syventää tanssiopintoja, aloittaa tanssiharrastus tai nauttia monipuolisista kesäleireistämme kaupungissa ja maaseudulla. Olet lämpimästi tervetullut viettämään kanssamme kesän 2017 tanssien!

Kesän 2017 opintojaksot ovat:

Jakso 1: 5.6.–9.7.2017 (5vk)
Jakso 2: 10.7.–13.8.2017 (5vk)
Kesällä voit myös ilmoittautua osajaksolle.

Viimeistään 8.5.2017 mennessä jollekin tunnille, tiiviskurssille tai leirille ilmoittautuneiden kesken arvotaan vapaavalintainen tiiviskurssi kesäksi 2017!

Tiiviskurssit

Peruskurssi ei edellytä aikaisempia opintoja ja jatkokurssi edellyttää noin vuoden lajiopintoja, ellei kurssin kohdalla ole mainittu toisin. Peruskurssin käytyään oppilas voi yleensä jatkaa opintojaan alkeet 2 -tasolla ko. lajissa, mutta asia kannattaa tietenkin varmistaa opettajalta.

31.7.2017 alkavat mm. seuraavat kahden viikon mittaiset tiiviskurssit:
Klassisen baletin, nykytanssin, tanssiakrobatian, jazztanssin, flamencon, housen, street dancen ja lastentanssin peruskurssit sekä dancehallin, tanssiakrobatian, nykytanssin ja lyrical jazzin jatkokurssit.

 

Viikkotunnit

Aikuisoppilaat ilmoittautuvat kesäksi lukuvuoden 2016–17 tasoaan seuraavalle tasolle, ellei opettaja ole toisin ohjeistanut.  Esim. alkeet 2 tasolla opiskelleet ilmoittautuvat kesäksi tasolle jatko 1.
Teinit ilmoittautuvat samalle tasolle kuin lukuvuonna 2016–17.

Näin luet lukujärjestystä

Sarakkeissa vasemmalta ensin tunnin numero, sitten päivä, kellonaika, studio missä tunti pidetään, opettajan nimilyhenne ja päivämäärä, jolloin tunti pidetään ensimmäisen kerran. Lukujärjestykseen saattaa tulla muutoksia. Toimisto ilmoittaa tuntimuutoksista ko. tunnin vakinaisille oppilaille. (Huom! ilmoita osoite-, puhelin- ja sähköpostimuutokset toimistoon).

Juhannusaattona pe 23.6.2017 ei ole tunteja. Aaton balettitunnit korvataan la 10.6.2017.

Tasot

ALKEET 1    aloittelijat
ALKEET 2   vähintään lukukauden / kesän tiiviskurssin opinnot
JATKO 1    noin 2-4 vuoden opinnot
JATKO 2    noin 3-6 vuoden opinnot
JATKO 3    yli kolmen vuoden tiiviit opinnot
EDISTYNEET   edistyneen tason oppilaat

Suosittelemme oppilaille vähintään kahta viikkotuntia, jotta saavutetaan riittävä lihasvoima, liikkuvuus ja koordinaatio. Tasosta jatko 1 alkaen suositamme tätä vielä ehdottomammin, jotta opettajat pystyvät suunnittelemaan ylemmillä tasoilla mielekkäät, vaihtelevat ja haasteelliset tunnit, jotka ovat kaikille iloksi. Klassisen baletin varvastekniikkaan oppilas voi osallistua vain, jos hänellä on kaksi viikkotuntia.