Vietä kesä 2023 tanssien!

Tanssiopiston kesäohjelmassa on viikkotunteja, leirejä ja tiiviskursseja. Kesä on loistavaa aikaa syventää tanssiopintoja, aloittaa tanssiharrastus tai nauttia monipuolisista kesäleireistämme kaupungissa ja maaseudulla. Olet lämpimästi tervetullut viettämään kanssamme kesän 2023 tanssien!

Kesän 2023 opintojaksot ovat:

Jakso 1. 5.6.–9.7.2023 (5 viikkoa)
Jakso 2. 10.7.–13.8.2023 (5 viikkoa)
Kesällä voit myös ilmoittautua osajaksolle.

Juhannusaattona pe 23.6.2023 ei ole tunteja. Aaton tunnit korvataan etukäteen lauantaina 17.6.2023.

Tiiviskurssit

Alkeiskurssi ei edellytä aikaisempia opintoja. Jatkokurssi edellyttää noin vuoden lajiopintoja, ellei kurssin kohdalla ole mainittu toisin. Alkeiskurssin käytyään oppilas voi yleensä jatkaa opintojaan tasolla alkeet 2 ko. lajissa, mutta asia kannattaa tietenkin varmistaa opettajalta.

Viikkotunnit

Kesäkaudella 2023 ilmoittaudutaan samalle tasolle kuin lukuvuonna 2022–23, ellei opettaja ole toisin ohjeistanut. Lukuvuoden 2022–23 tai kevään 2023 tasolla alkeet 1 treenanneet oppilaat ilmoittautuvat kuitenkin kesäkaudella tasolle alkeet 2.

Näin luet lukujärjestystä

Sarakkeissa vasemmalta ensin tunnin numero, sitten päivä, kellonaika, studio missä tunti pidetään, opettajan nimilyhenne ja päivämäärä, jolloin tunti pidetään ensimmäisen kerran. Lukujärjestykseen saattaa tulla muutoksia. Toimisto ilmoittaa tuntimuutoksista ko. tunnin vakinaisille oppilaille. (Huom! ilmoita osoite-, puhelin- ja sähköpostimuutokset toimistoon).

Tasot

ALKEET 1    aloittelijat
ALKEET 2   vähintään lukukauden / kesän tiiviskurssin opinnot
JATKO 1    noin 2-4 vuoden opinnot
JATKO 2    noin 3-6 vuoden opinnot
JATKO 3    yli kolmen vuoden tiiviit opinnot
EDISTYNEET   edistyneen tason oppilaat

Suosittelemme oppilaille vähintään kahta viikkotuntia, jotta saavutetaan riittävä lihasvoima, liikkuvuus ja koordinaatio. Tasosta jatko 1 alkaen suositamme tätä vielä ehdottomammin, jotta opettajat pystyvät suunnittelemaan ylemmillä tasoilla mielekkäät, vaihtelevat ja haasteelliset tunnit, jotka ovat kaikille iloksi. Klassisen baletin varvastekniikkaan oppilas voi osallistua vain, jos hänellä on kaksi viikkotuntia.