Vietä kesä 2018 tanssien!

Tanssiopiston kesäohjelmassa on viikkotunteja, leirejä ja tiiviskursseja. Kesä on loistavaa aikaa syventää tanssiopintoja, aloittaa tanssiharrastus tai nauttia monipuolisista kesäleireistämme kaupungissa ja maaseudulla. Olet lämpimästi tervetullut viettämään kanssamme kesän 2018 tanssien!

Kesän 2018 opintojaksot ovat:

Jakso 1:   4.6.–8.7.2018 (5vk)
Jakso 2:  9.7.–12.8.2018 (5vk)
Kesällä voit myös ilmoittautua osajaksolle.

Viimeistään 7.5.2018 mennessä jollekin tunnille, tiiviskurssille tai leirille ilmoittautuneiden kesken arvotaan vapaavalintainen tiiviskurssi kesäksi 2018!

Tiiviskurssit

Peruskurssi ei edellytä aikaisempia opintoja ja jatkokurssi edellyttää noin vuoden lajiopintoja, ellei kurssin kohdalla ole mainittu toisin. Peruskurssin käytyään oppilas voi yleensä jatkaa opintojaan alkeet 2 -tasolla ko. lajissa, mutta asia kannattaa tietenkin varmistaa opettajalta.

Ma 30.7.2018 alkavat mm. lyrical jazzin, flamencon, latino streetin, dancehallin, dancehall queenstylen ja nykytanssin jatkokurssit sekä flamencon, jazztanssin, street dancen, afro beatsin, nykytanssin ja housen peruskurssit aloittelijoille!

Viikkotunnit

Aikuisoppilaat ilmoittautuvat kesäksi lukuvuoden 2017–18 tasoaan seuraavalle tasolle, ellei opettaja ole toisin ohjeistanut.  Esim. alkeet 2 tasolla opiskelleet ilmoittautuvat kesäksi tasolle jatko 1.
Teinit ilmoittautuvat samalle tasolle kuin lukuvuonna 2017–18.

Näin luet lukujärjestystä

Sarakkeissa vasemmalta ensin tunnin numero, sitten päivä, kellonaika, studio missä tunti pidetään, opettajan nimilyhenne ja päivämäärä, jolloin tunti pidetään ensimmäisen kerran. Lukujärjestykseen saattaa tulla muutoksia. Toimisto ilmoittaa tuntimuutoksista ko. tunnin vakinaisille oppilaille. (Huom! ilmoita osoite-, puhelin- ja sähköpostimuutokset toimistoon).

Juhannusaattona pe 22.6.2018 ei ole tunteja. Aaton balettitunnit korvataan la 16.6.2018.

Tasot

ALKEET 1    aloittelijat
ALKEET 2   vähintään lukukauden / kesän tiiviskurssin opinnot
JATKO 1    noin 2-4 vuoden opinnot
JATKO 2    noin 3-6 vuoden opinnot
JATKO 3    yli kolmen vuoden tiiviit opinnot
EDISTYNEET   edistyneen tason oppilaat

Suosittelemme oppilaille vähintään kahta viikkotuntia, jotta saavutetaan riittävä lihasvoima, liikkuvuus ja koordinaatio. Tasosta jatko 1 alkaen suositamme tätä vielä ehdottomammin, jotta opettajat pystyvät suunnittelemaan ylemmillä tasoilla mielekkäät, vaihtelevat ja haasteelliset tunnit, jotka ovat kaikille iloksi. Klassisen baletin varvastekniikkaan oppilas voi osallistua vain, jos hänellä on kaksi viikkotuntia.

Viimeistään 7.5.2018 mennessä jollekin tunnille, tiiviskurssille tai leirille ilmoittautuneiden kesken arvotaan vapaavalintainen tiiviskurssi kesäksi 2018.