Vietä kesä 2020 tanssien!

Tanssiopiston kesäohjelmassa on viikkotunteja, leirejä ja tiiviskursseja. Kesä on loistavaa aikaa syventää tanssiopintoja, aloittaa tanssiharrastus tai nauttia monipuolisista kesäleireistämme kaupungissa ja maaseudulla. Olet lämpimästi tervetullut viettämään kanssamme kesän 2020 tanssien!

Lue korona-poikkeustilanteen ohjeistuksista toimipisteissämme ja tunneilla täältä. Tullessasi kesäkaudella hyvitystunnille voit tarkistaa täältä viikkotuntien ilmoittautumistilanteen ja vapaiden paikkojen määrän.

Loppukesästä 3.8.-14.8.2020 järjestetään vielä mm. seuraavat alkeiskurssit ja jatkokurssit:

– Showtanssin, jazztanssin, nykytanssin, flamencon, dancehall&urbanin sekä 1-8 v. lastentanssin alkeiskurssit.
– Lyrical jazzin, showtanssin, flamencon ja Contemporary balletin jatkokurssit.

Kesän 2020 opintojaksot ovat:

Jakso 1: 1.6.–5.7.2020 (5 vk)
Jakso 2: 6.7.–16.8.2020 (6 vk)
Kesällä voit myös ilmoittautua osajaksolle.

Viimeistään 4.5.2020 mennessä jollekin tunnille, tiiviskurssille tai leirille ilmoittautuneiden kesken arvotaan vapaavalintainen tiiviskurssi kesäksi 2020!

Tiiviskurssit

Alkeiskurssi ei edellytä aikaisempia opintoja ja jatkokurssi edellyttää noin vuoden lajiopintoja, ellei kurssin kohdalla ole mainittu toisin. Alkeiskurssin käytyään oppilas voi yleensä jatkaa opintojaan alkeet 2 -tasolla ko. lajissa, mutta asia kannattaa tietenkin varmistaa opettajalta.

Viikkotunnit

Aikuisoppilaat ilmoittautuvat kesäksi lukuvuoden 2019–20 tasoaan seuraavalle tasolle, ellei opettaja ole toisin ohjeistanut.  Esim. alkeet 2 tasolla opiskelleet ilmoittautuvat kesäksi tasolle jatko 1. Teinit ilmoittautuvat samalle tasolle kuin lukuvuonna 2019–20.

Näin luet lukujärjestystä

Sarakkeissa vasemmalta ensin tunnin numero, sitten päivä, kellonaika, studio missä tunti pidetään, opettajan nimilyhenne ja päivämäärä, jolloin tunti pidetään ensimmäisen kerran. Lukujärjestykseen saattaa tulla muutoksia. Toimisto ilmoittaa tuntimuutoksista ko. tunnin vakinaisille oppilaille. (Huom! ilmoita osoite-, puhelin- ja sähköpostimuutokset toimistoon).

Juhannusaattona pe 19.6.2020 ei ole tunteja. Aaton balettitunnit korvataan la 13.6.2020.

Tasot

ALKEET 1    aloittelijat
ALKEET 2   vähintään lukukauden / kesän tiiviskurssin opinnot
JATKO 1    noin 2-4 vuoden opinnot
JATKO 2    noin 3-6 vuoden opinnot
JATKO 3    yli kolmen vuoden tiiviit opinnot
EDISTYNEET   edistyneen tason oppilaat

Suosittelemme oppilaille vähintään kahta viikkotuntia, jotta saavutetaan riittävä lihasvoima, liikkuvuus ja koordinaatio. Tasosta jatko 1 alkaen suositamme tätä vielä ehdottomammin, jotta opettajat pystyvät suunnittelemaan ylemmillä tasoilla mielekkäät, vaihtelevat ja haasteelliset tunnit, jotka ovat kaikille iloksi. Klassisen baletin varvastekniikkaan oppilas voi osallistua vain, jos hänellä on kaksi viikkotuntia.