Vietä kesä 2021 tanssien!

Tanssiopiston kesäohjelmassa on viikkotunteja, leirejä ja tiiviskursseja. Kesä on loistavaa aikaa syventää tanssiopintoja, aloittaa tanssiharrastus tai nauttia monipuolisista kesäleireistämme kaupungissa ja maaseudulla. Olet lämpimästi tervetullut viettämään kanssamme kesän 2021 tanssien!

Kesän 2021 opintojaksot ovat:

Jakso 1. 7.6.–11.7.2021 (5 viikkoa)
Jakso 2. 12.7.–15.8.2021 (5 viikkoa)
Kesällä voit myös ilmoittautua osajaksolle.

Tiiviskurssit

Alkeiskurssi ei edellytä aikaisempia opintoja ja jatkokurssi edellyttää noin vuoden lajiopintoja, ellei kurssin kohdalla ole mainittu toisin. Alkeiskurssin käytyään oppilas voi yleensä jatkaa opintojaan tasolla alkeet 2 ko. lajissa, mutta asia kannattaa tietenkin varmistaa opettajalta.

Elokuussa alkaen 2.8.2021 järjestetään vielä useita alkeis- ja jatkotason kursseja, mm. dancehall&styles, esibaletin, flamencon, jazztanssin, klassisen baletin, latino shown, lyrical jazzin, musikaalitanssin, modernin jazzin, nykytanssin, showtanssin, street dance (hip hop) sekä taaperotanssin tiiviskurssit.

Viikkotunnit

Kesäkaudella 2021 ilmoittaudutaan samalle tasolle kuin lukuvuonna 2020–21, ellei opettaja ole toisin ohjeistanut. Lukuvuoden 2020–21 tai kevään 2021 tasolla alkeet 1 treenanneet oppilaat ilmoittautuvat kuitenkin kesäkaudella tasolle alkeet 2.

Näin luet lukujärjestystä

Sarakkeissa vasemmalta ensin tunnin numero, sitten päivä, kellonaika, studio missä tunti pidetään, opettajan nimilyhenne ja päivämäärä, jolloin tunti pidetään ensimmäisen kerran. Lukujärjestykseen saattaa tulla muutoksia. Toimisto ilmoittaa tuntimuutoksista ko. tunnin vakinaisille oppilaille. (Huom! ilmoita osoite-, puhelin- ja sähköpostimuutokset toimistoon).

Juhannusaattona pe 25.6.2021 ei ole tunteja. Aaton balettitunnit korvataan la 19.6.

Tasot

ALKEET 1    aloittelijat
ALKEET 2   vähintään lukukauden / kesän tiiviskurssin opinnot
JATKO 1    noin 2-4 vuoden opinnot
JATKO 2    noin 3-6 vuoden opinnot
JATKO 3    yli kolmen vuoden tiiviit opinnot
EDISTYNEET   edistyneen tason oppilaat

Suosittelemme oppilaille vähintään kahta viikkotuntia, jotta saavutetaan riittävä lihasvoima, liikkuvuus ja koordinaatio. Tasosta jatko 1 alkaen suositamme tätä vielä ehdottomammin, jotta opettajat pystyvät suunnittelemaan ylemmillä tasoilla mielekkäät, vaihtelevat ja haasteelliset tunnit, jotka ovat kaikille iloksi. Klassisen baletin varvastekniikkaan oppilas voi osallistua vain, jos hänellä on kaksi viikkotuntia.

Lue korona-poikkeustilanteen ohjeistuksista toimipisteissämme ja tunneilla täältä.

Viimeistään 3.5.2021 mennessä jollekin tunnille, tiiviskurssille tai leirille ilmoittautuneiden kesken arvotaan vapaavalintainen tiiviskurssi kesäksi 2021!