Ilmoittautuminen

Opiston tunnit palaavat osittain takaisin lähiopetukseen 18.1.2021 alkaen. Lähiopetukseen palaavat kaikki tunnit, jotka järjestetään opiston omissa studioissa KAMP1-3, KAS1-5, LEI1-4, VIL1-2, KÄP sekä toimipisteissä RUO, TSC, KAAP ja PIT2. On mahdollista, että myös muissa toimipisteissä järjestettäviä tunteja voidaan aloittaa lähiopetuksena jo tammikuussa, tiedotamme tästä erikseen ko. toimipisteiden oppilaita. Lisätiedot.

Kauden 2020-21 tuntitarjonta julkaistaan nettisivuilla kesäkuun alussa. Ilmoittautuminen tehdään aina yhdeksi lukuvuodeksi kerrallaan (elokuu-toukokuu). Ilmoittautuminen on sitova kun ilmoittautumislomake on lähetetty. Ilmoittautuminen jatkuu automaattisesti kauden 2020-21 loppuun (6.6.2021), ellei sitä koulutussääntöjen mukaisesti peruta aikaisemmin.

Ilmoittautumislomakkeella ilmoittaudutaan opetukseen talvi- ja kesäkaudella, tiiviskursseille ja leireille. Onnistuneesta ilmoittautumisesta ei lähetetä erillista vahvistusta oppilaalle. Mikäli tunti on täynnä, ottaa oppilastoimisto sinuun yhteyttä. Lähetettyäsi ilmoitautumiskaavakkeen voit mennä tunnillesi.

Jos osallistut yksittäistunnille, älä täytä ilmoittautumislomaketta. Yksittäistunnit maksetaan etukäteen opiston tilille: FI15 1016 3000 7030 60 (BIC: NDEAFIHH). Anna (tai näytä mobiililaitteesta) kuitti maksusta opettajalle. Kirjoita kuittiin oma nimesi ja puhelinnumerosi. Tai jos näytät kuitin mobiililaitteesta, varaa mukaan tunnille lappu, johon olet kirjoittanut nimesi, puhelinnumerosi, tuntinumeron ja päivän, jolloin olet tunnilla. Jos tunti on sopiva ja haluat jatkaa tunnilla, täytä yksittäistunnin jälkeen sitova ilmoittautuminen. Yksittäistuntimaksulla ei voi osallistua täysille tunneille. Huomioithan, että opettaja ei voi ottaa tunnille oppilaita yksittäistuntimaksulla, jos salin sallittu oppilasmäärä ylittyy.

Lukujärjestykseen saattaa tulla muutoksia. Toimisto ilmoittaa tuntimuutoksista ko. tunnille ilmoittautuneille oppilaille. Muistathan ilmoittaa meille, jos yhteystiedoissasi tapahtuu muutoksia!

Ilmoittauduthan sopivan ikäryhmän ja tason tunnille. Helsingin tanssiopisto antaa yleisen ja laajan opetussuunnitelman mukaista tanssin taiteen perusopetusta. Opetus on vuositasolla etenevää ja opettaja antaa oppilailleen tason seuraavaksi kaudeksi. Oppilas saattaa kuitenkin opiskella jollakin tasolla useamman vuoden. Opettaja voi myös kauden aikana tarkistaa oppilaan tasoa ja siirtää hänet sopivalle tunnille.

ALKEET 1aloittelijat
ALKEET 2vähintään lukukauden / kesän tiiviskurssin opinnot
JATKO 1noin 2-4 vuoden opinnot
JATKO 2noin 3-6 vuoden opinnot
JATKO 3yli neljän vuoden tiiviit opinnot
JATKO 4nuorten tunnit: yli viiden vuoden tiiviit opinnot
EDISTYNEETedistyneen tason oppilaat

Suosittelemme kaikilla tasoilla, mutta viimeistään tasosta jatko 1, osallistumista vähintään kahdelle viikkotunnille, jotta saavutetaan riittävä lihasvoima, liikkuvuus ja koordinaatio. Tällöin opettajat pystyvät suunnittelemaan ylemmillä tasoilla mielekkäät, vaihtelevat ja haasteelliset tunnit, jotka ovat kaikille iloksi.