Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tehdään aina yhdeksi lukuvuodeksi kerrallaan. Ilmoittautuminen on sitova kun ilmoittautumislomake on lähetetty. Ilmoittautuminen jatkuu automaattisesti kauden 2023–24 loppuun (2.6.2024) ellei sitä koulutussääntöjen mukaisesti peruta aikaisemmin.

Ilmoittautumislomakkeella ilmoittaudutaan opetukseen talvi- ja kesäkaudella, tiiviskursseille ja leireille. Onnistuneesta ilmoittautumisesta ei lähetetä erillistä vahvistusta oppilaalle. Mikäli tunti on täynnä, ottaa oppilastoimisto sinuun yhteyttä. Lähetettyäsi ilmoittautumiskaavakkeen voit mennä tunnillesi.

Jos osallistut yksittäistunnille, älä täytä ilmoittautumislomaketta. Yksittäistunnit maksetaan etukäteen opiston tilille: FI15 1016 3000 7030 60 (BIC: NDEAFIHH). Anna (tai näytä mobiililaitteesta) kuitti maksusta opettajalle. Jos tunti on sopiva ja haluat jatkaa tunnilla, täytä yksittäistunnin jälkeen sitova ilmoittautuminen. Yksittäistuntimaksulla ei voi osallistua täysille tunneille. Huomioithan, että opettaja ei voi ottaa tunnille oppilaita yksittäistuntimaksulla, jos salin sallittu oppilasmäärä ylittyy.

Lukujärjestykseen saattaa tulla muutoksia. Toimisto ilmoittaa tuntimuutoksista ko. tunnille ilmoittautuneille oppilaille. Muistathan ilmoittaa meille, jos yhteystiedoissasi tapahtuu muutoksia!

Ilmoittauduthan sopivan ikäryhmän ja tason tunnille. Helsingin tanssiopisto antaa yleisen ja laajan opetussuunnitelman mukaista tanssin taiteen perusopetusta. Opetus on vuositasolla etenevää ja opettaja antaa oppilailleen tason seuraavaksi kaudeksi. Oppilas saattaa kuitenkin opiskella jollakin tasolla useamman vuoden. Opettaja voi myös kauden aikana tarkistaa oppilaan tasoa ja siirtää hänet sopivalle tunnille.

ALKEET 1 aloittelijat
ALKEET 2 vähintään lukukauden / kesän tiiviskurssin opinnot
JATKO 1 noin 2-4 vuoden opinnot
JATKO 2 noin 3-6 vuoden opinnot
JATKO 3 yli neljän vuoden tiiviit opinnot
JATKO 4 nuorten tunnit: yli viiden vuoden tiiviit opinnot
EDISTYNEET edistyneen tason oppilaat

Suosittelemme kaikilla tasoilla, mutta viimeistään tasosta jatko 1, osallistumista vähintään kahdelle viikkotunnille, jotta saavutetaan riittävä lihasvoima, liikkuvuus ja koordinaatio. Tällöin opettajat pystyvät suunnittelemaan ylemmillä tasoilla mielekkäät, vaihtelevat ja haasteelliset tunnit, jotka ovat kaikille iloksi.