Noora on opettanut tanssia täysipäiväisesti vuodesta 2013 pääkaupunkiseudulla. Opettajauransa alkuvaiheista asti hän on myös kiertänyt opettamassa sekä koreografioimassa teoksia ympäri Suomea. Hän on opettanut laajasti eri lajeja, pääsääntöisesti kuitenkin showtanssia sekä commercial-tunteja. Oppia Noora on hakenut kyseisten lajien huipuilta ympäri Eurooppaa ja viettää jatkuvasti pidempiä ajanjaksoja muun muassa Los Angelesissa kouluttautumassa.

Noora aloitti tanssin nuorena aikuisena lopetettuaan yli kymmenen vuoden voimistelu-uran kansainvälisellä huipulla. Noora on myös kilpaillut menestyksekkäästi sekä SM- että MM-tasolla tanssin parissa. Ammattitanssijan uraan, opettamisen ohella, ovat kuuluneet lukuisat kaupallisen alan produktiot mm. Emma Gaala, SuomiLove, Tähdet tähdet ja UMK.

Nooran tunneilla tehdään kovaa töitä unohtamatta tanssin riemua. Tärkeintä on saada luotua turvallinen ympäristö kaikille tanssijoille niin, että jokainen tuntee olevansa riittävä omana itsenään. Silloin on jokaisen tanssijan helppo uskaltaa heittäytyä ja oppia ja päästä ylittämään oma itsensä.

Nooran tunneista sanottua: ”Kaikista hauskimmat tunnit millä olen ollut! Hän on aina aina vitsailemassa ja kun tunneilla on hauskaa tulee vaikeammatkin asiat opittua helpommin ja ”huomaamatta”. Hän saa ryhmiin luotua hyvän hengen ja olen saanut tanssitaitojen lisäksi vielä paljon kavereita tunneilta. Hän kohtaa jokaisen omana itsenään ja antaa henkilökohtaista palautetta. Tuntuu, että hän oikeasti välittää jokaisesta tunnille tulijasta.” – teinioppilaan palaute.

Nooran opetuskieli on suomi, mutta hän pystyy opettamaan myös englanniksi.

Noora teaches in Finnish but is able to assist in English.