Sain kipinän tanssiopintoihin seitsemänvuotiaana Sodankylän tanssi ry:n tanssitunneilla. Siitä lähtien ovat tanssiaskeleet kuljettaneet eteenpäin, ja tanssista on tullut minulle ammatti. Matkan varrella rakastuin erityisesti jazztanssiin sen voimakkaan, rytmisen ja räväkän liikekielen vuoksi. Valmistuttuani tanssinopettajaksi Turun taideakatemiasta vuonna 2000, tulin opettamaan Helsingin tanssiopistoon jazztanssia ja luovaa tanssia.

Rakastan työssäni sitä, kun näen miten oppilaat innostuvat ja alkavat ilmaista tanssin avulla omaa persoonaansa. Jazzinopettajana en edusta mitään tiettyä tyylilajia, vaan sekoittelen elementtejä eri tekniikoista monipuolisesti. Tanssitunteihini kuuluu vahvasti tekniikan harjoittelu, mutta tunnit ovat myös vauhdikkaita ja jokainen pääsee varmasti liikkeelle.

Musiikilla on tunneillani suuri rooli. Käytän tunneillani laajasti musiikkia vanhasta jazzista soulin ja funkin groovaaviin rytmeihin, mutta esillä on myös laaja elektronisen musiikin kirjo ambientista dubista sielukkaaseen houseen ja broken beat rytmeistä hiphopiin. Jazztanssia voi tanssia ihan mihin tahansa musiikkityyliin, kun vain löytää musiikista sen sielun! Minulle opetuksessa on tärkeää, että oppilaat vauvasta vaariin kokevat tunneillani tanssin riemua päästä varpaisiin ja koko olemuksellaan.

 Hannan opetuskieli on suomi.