Milena on innostava, kannustava ja huumorintajuinen opettaja, joka tarjoaa tunneillaan tanssin iloa ja hulluttelua kaikentasoisille harrastajille. Syksyllä 2020 käynnistyykin jo Milenan 30. opetusvuosi Helsingin tanssiopistossa. Milenan flamencotunneilla pääset kokeilemaan, miten rock- ja klezmer-musiikki tai vaikkapa elokuvamusiikit taipuvat flamencoksi. Hänen omaleimainen tyylinsä on sekoitus populaarikulttuuria ja flamencoa, unohtamatta kuitenkaan rautaista perustekniikkatreeniä.

Milena aloitti tanssiharrastuksensa jo lapsena ja tanssittuaan mm. klassista balettia ja steppiä, hurahti flamencoon 15-vuotiaana. Tanssiharrastus vaihtui opetustyöhön jo teini-ikäisenä, ja nyt 30 vuotta myöhemmin tanssin opettaminen on hänestä edelleen maailman paras työ!

Opetustyön ohessa Milena työskentelee myös tanssijana ja koreografina. Teokset Sydän oikealla puolella ja Naisia rytmihäiriön partaalla ovat herättäneet paljon huomiota ja saaneet erinomaiset arvostelut. Milena tarjoaa oppilailleenkin vuosittain esiintymismahdollisuuden Helsingin tanssiopiston näytösten lisäksi myös omassa kevätnäytöksessään, joka suunnitellaan alusta loppuun yhteistyössä oppilaiden kanssa.

Flamencon lisäksi jooga on vienyt Milenan sydämen, ja niinpä sekä hänen kehonhuoltotunneillaan että tanssituntien alkulämmittelyissäkin tehdään monipuolisia joogaharjoituksia omaa kehoa ja mieltä kuunnellen. Syksyllä 2020 Milena on valmistunut joogaopettajaksi Yoga Nordicin RYT200-opettajakoulutuksesta.