Milena on innostava, kannustava ja huumorintajuinen opettaja. Lähes 35 vuoden ajan Milena on tarjonnut Helsingin tanssiopiston tunneillaan tanssin iloa ja hulluttelua kaiken tasoisille harrastajille. Milenan flamencotunneilla pääsee kokeilemaan, miten rock- ja klezmer-musiikki tai vaikkapa elokuvamusiikit taipuvat flamencoksi. Hänen omaleimainen tyylinsä on sekoitus populaarikulttuuria ja flamencoa, unohtamatta kuitenkaan rautaista perustekniikkatreeniä.

Milena aloitti tanssiharrastuksensa jo lapsena ja tanssittuaan mm. klassista balettia ja steppiä, hän hurahti flamencoon 15-vuotiaana. Tanssiharrastus vaihtui opetustyöhön jo teini-ikäisenä, ja nyt yli 30 vuotta myöhemmin tanssin opettaminen on hänestä edelleen maailman paras työ!

Opetustyön ohessa Milena työskentelee myös tanssijana ja koreografina. Teokset Sydän oikealla puolella ja Naisia rytmihäiriön partaalla herättivät paljon huomiota ja saivat erinomaiset arvostelut. Milena tarjoaa oppilailleenkin vuosittain esiintymismahdollisuuden Helsingin tanssiopiston näytösten lisäksi myös omassa kevätnäytöksessään, joka suunnitellaan alusta loppuun yhteistyössä oppilaiden kanssa.

Flamencon lisäksi jooga on vienyt viime vuosina Milenan sydämen, ja niinpä hänen opetusohjelmistostaan löytyy nykyään myös dynaaminen flow-jooga ja yin-jooga. Myös Milenan tanssituntien alkulämmittelyissä tehdään monipuolisia joogaharjoituksia omaa kehoa ja mieltä kuunnellen. Syksyllä 2024 Milena valmistuu jo toisesta pitkästä joogaopettajakoulutuksesta.

Milenalle tärkeää on kohdata oppilaat sellaisina kuin he ovat, antaa jokaiselle tilaa omaan ilmaisuun ja tarjota turvallinen tila harjoitukselle, unohtamatta huumoria ja iloa. Positiivisuus on Milenan tunneilla se kaikkein tärkein voimavara!

Milenan opetuskieli on suomi.

Milena teaches in Finnish but is able to assist in English.