”Flamencon ei tarvitse olla vakavaa ollakseen vakavasti otettavaa!”

Milena on innostava, kannustava ja huumorintajuinen opettaja, joka tarjoaa tunneillaan tanssin iloa kaikentasoisille harrastajille. Milenan jatkotason flamencotunneilla pääset kokeilemaan, miten rock- ja klezmer-musiikki tai vaikkapa tango taipuu flamencoksi. Hänen omaleimainen tyylinsä on sekoitus populaarikulttuuria ja flamencoa, unohtamatta kuitenkaan rautaista perustreeniä. Myös itämaisen tanssin tunneilla salin täyttää iloinen arabi-pop, reipas Balkanin alueen musiikki tai vanha jazz.

Milena aloitti tanssiharrastuksensa jo lapsena ja tanssittuaan mm. klassista balettia, steppiä ja itämaista tanssia, hurahti flamencoon 15-vuotiaana. Tanssiharrastus vaihtui opetustyöhön jo teini-ikäisenä, ja nyt noin 25 vuotta myöhemmin tanssin opettaminen on hänestä edelleen maailman paras työ!

Milena on opiskellut suomalaisten ja espanjalaisten opettajien johdolla sekä täydentänyt opintojaan Espanjassa. Opetustyön ohessa Milena työskentelee myös tanssijana ja koreografina. Teokset Sydän oikealla puolella ja Naisia rytmihäiriön partaalla ovat herättäneet paljon huomiota ja saaneet erinomaiset arvostelut.

Milena tarjoaa oppilailleen vuosittain esiintymismahdollisuuden Helsingin tanssiopiston näytösten lisäksi myös omassa kevätnäytöksessään, jonka hän suunnittelee alusta loppuun yhdessä oppilaittensa kanssa.