Milla Tissari on opiskellut tanssia kansainvälisesti Viron Kansallisoopperan Balettikoulussa, Joffrey Ballet Schoolissa ja Kirov Academy of Balletissa, mistä hän valmistui balettitanssijaksi keväällä 2012. Tanssijan opintoihin on kuulunut niin näyttelemistä, karakteri-, nyky- ja jazztanssia kuin kehonhuoltoakin. Lisäksi hän on käynyt American Ballet Theaterin, Gelsey Kirklandin ja Vaganovan Balettiakatemian kesäkursseilla. Milla aloitti opettamisen jo ulkomailla, missä hän pääsi koulutuksensa ohessa usein sijaistamaan lastentanssi- ja aikuisbalettitunteja.

Valmistumisensa jälkeen Milla on tanssinut Suomalaisessa Balettiseurueessa sekä kiertänyt Eurooppaa Ballet Classique de Paris -ryhmän kanssa. Hän on jakanut maailmalla keräämäänsä tietotaitoa opettamalla mm. Helsingin Taitoluisteluklubilla ja Tanssikeskus Footlightilla.

Opettajana Milla on tiukka mutta hyväntuulinen. Hän pyrkii luomaan kannustavan ilmapiirin, jossa oppilaat uskaltavat kokeilemisen kautta myös epäonnistua. Jotta mielenkiinto säilyisi, tarvitaan riittävästi haasteita ja onnistumisen kokemuksia. Tunneillaan Milla painottaa musikaalisuutta, ilmaisua ja kehon linjauksia, joista hän toivoo olevan iloa ja hyötyä myös tanssisalin ulkopuolella.