Laura Pentzin (Temmes) on monipuolinen ja kokenut tanssin ammattilainen. Hän aloitti jo kouluaikana tanssijana Lahden Kaupunginteatterin produktioissa ja myöhemmin freelancerina, koreografina ja opettajana pääkaupunkiseudulla mm.Nexus Extreme tanssiryhmässä. Vuosien varrella hän on osallistunut kotimaisiin ja kansainvälisiin tanssikisoihin sekä seminaareihin. Tanssin perusopetuksen hän on saanut baletissa, jazztanssissa sekä nykytanssissa, useissa tanssikouluissa ja kursseilla koti-ja ulkomailla. Hänen tanssityyliin vaikuttaneita opettajia ovat olleet mm. Lynn Simonson (NY), Michael Owens (NY), Matt Mattox (NY), Erika Rhoda-Niemeyer (NE), Tarja Rinne, Milma Vesikivi, Liisa Nojonen, Liisa Priha, Ambra Succi-Full ja Reija Wäre.

Opettajana Laura on innostava ja energinen, hän opettaa opistolla jazztanssia, showtanssia ja balettia. Perustekniikoiden hallitseminen on pohja tanssi-ilmaisulle ja onnistumisen kokemuksille. Jazztanssin eri tyylilajeihin fuusioituu tanssin ja musiikin koko kirjo.

”Tulin aikoinaan 5-vuotiaana Helsingin tanssiopistolle esibalettiin ja tanssi vei, nyt ympyrä sulkeutuu. -Rakkaudesta tanssiin-”