Laura Pentzin (Temmes) on monipuolinen tanssin ammattilainen. Hän aloitti jo kouluaikoina tanssijana Lahden kaupunginteatterin produktiossa ja myöhemmin freelancerina tanssijana, koreografina ja tanssin opettajana pääkaupunkiseudulla mm. Nexus extreme – tanssiryhmässä sekä työväenopistoissa. Vuosien varrella hän on osallistunut kotimaisiin ja kansainvälisiin tanssikisoihin ja seminaareihin. Tanssin perusopetuksen hän on saanut baletissa ja jazztanssissa, useissa eri tanssikouluissa ja kursseilla koti- ja ulkomailla.

Hän tanssinopetukseen ja uraan vaikuttaneita opettajia ovat olleet baletissa mm. Ritva Ståhlberg- Bondarew, Anatoly Sidorov, Jill Miller ja Fatima Witick ja jazztanssissa Tarja Rinne, Milma Vesikivi ja Lynn Simonson.

Opettajana Laura on innostava ja energinen. Hän opettaa opistolla balettia aikuisille ja teineille. Baletin harjoittelussa ja hän painottaa oikeiden lihasten löytämistä ja linjauksia, jokaisen oman kehon lähtökohdista käsin. Tunneilla päästään myös nauttimaan inspiroivista koreografioista musiikkiin eläytyen.