Laura Pentzin (Temmes) on monipuolinen ja kokenut tanssin ammattilainen. Hän aloitti jo kouluaikana tanssijana Lahden Kaupunginteatterin produktioissa ja myöhemmin freelancerina, koreografina ja opettajana pääkaupunkiseudulla mm. Nexus Extreme -tanssiryhmässä. Vuosien varrella hän on osallistunut kotimaisiin ja kansainvälisiin tanssikisoihin sekä seminaareihin. Tanssin perusopetuksen hän on saanut baletissa, jazztanssissa sekä nykytanssissa, useissa tanssikouluissa ja kursseilla koti-ja ulkomailla. Hänen tanssityyliinsä vaikuttaneita opettajia ovat olleet mm. Lynn Simonson (NY), Michael Owens (NY), Matt Mattox (NY), Erika Rhoda-Niemeyer (NE), Tarja Rinne, Milma Vesikivi, Liisa Nojonen, Liisa Priha, Ambra Succi-Full ja Reija Wäre.

Opettajana Laura on innostava ja energinen, hän opettaa opistolla jazztanssia, showtanssia ja balettia. Perustekniikoiden hallitseminen on pohja tanssi-ilmaisulle ja onnistumisen kokemuksille. Jazztanssin eri tyylilajeihin fuusioituu tanssin ja musiikin koko kirjo.

”Tulin aikoinaan 5-vuotiaana Helsingin tanssiopistolle esibalettiin ja tanssi vei, nyt ympyrä sulkeutuu. -Rakkaudesta tanssiin-”