Aloitin tanssimisen  vuonna 1986 Helsingin tanssiopiston jazztanssitunneilla. Opettajamme Clayton Palmer antoi meille tanssiteknisesti monipuolisen pohjan, se sisälsi mm. baletin perusteita, Horton-tekniikkaa ja Graham-tekniikkaa, ja mikä tärkeintä, kaiken tekniikan opettelun keskellä ei koskaan unohtunut se oleellisin, eli ilo tanssia. Clayton Palmerin lopetettua opettamisen siirryin 1990 Sinikka Gripenbergin modernin tanssin Graham-tunneille. Sieltä lähes heti löysin oman tanssillisen kotini. Vahvan tekniikkapohjan lisäksi tuli Idea liikkeestä ja voimasta, joka lähtee keskivartalosta ja jatkuu ääripäihin asti ja myös virtaa ulos.  Sinikan tunneilla olen jatkanut keskeytyksettä tähän vuoteen asti ammentaen häneltä, paitsi Graham-tekniikkaa , myös yhä enemmän viime vuosina pehmeämpää kehotietoisuutta,  liikkeen virtaamista ja omaa sisältä syntyvän liikkeen iloa. Vuodesta 2002 alkaen olen ollut tarvittaessa Sinikka Gripenbergin sijainen tunneilla, ja nyt viime vuodet hänen tuntiassistenttinsa.

Tulevilta tunneiltani toivon joka kerran lähtevän tanssin ilon löytäneitä, kannustuneita, jotain uutta napanneita tyytyväisiä ihmisiä, kukin oman vaatimustasonsa  pohjalta.

Tuntini perustana on Graham-tekniikka, joka antaa pohjan sekä varsinaisen tekniikan harjoituksille että myös itse tuotetulle liikkeelle ja harjoitelluille tuntisarjoille. Tekniikkaa toteutetaan kuitenkin hieman perinteistä pehmeämmällä otteella, joten tunnille voi uskaltautua myös ikinuori. Graham-harjoitukset tehdään pääsääntöisesti turvallisesti lattiatasossa, ja aina sielläkin jokainen omien kykyjensä ja mahdollisten rajoitusten mukaan. Alkulämmittely on omaan liikkeeseen perustuvaa osittain ohjattua  liikkumista ja tanssia.  Tuntisarjoihin  ei sisälly hurjia hyppyjä eikä akrobatiaa. Joudut  tosin ehkä joskus laittamaan itsesi alttiiksi oman liikkeen löytämiselle ja improvisaatiolle. Tervetuloa altistumaan tanssin ilolle.

Kaisan opetuskieli on suomi.