Kaisla Koski on valmistunut tanssipedagogiikan kandidaatiksi Tukholman Taideyliopistosta keväällä 2023. Liikkumisen harrastamisen hän on aloittanut 4-vuotiaana telinevoimistelun parissa, josta hän teini-ikäisenä jatkoi jazz- ja streetlajeihin sekä teatteriharrastuksen pariin. Kaislan intohimo tanssin ammatillista puolta kohtaan vahvistui hänen käydessään Västra Nylands folkhögskolanin yksivuotisen tanssilinjan vuonna 2017. Nykyään Kaisla keskittyy lähinnä nykytanssiin ja hiphoppiin, joiden kautta hän pääsee parhaiten ilmaisemaan tutkivaa otettaan tanssijuuteen.

Kaisla on ollut aktiivinen jäsen yli 10 vuoden ajan tanssiryhmässä, jonka kanssa hän on ollut mukana toteuttamassa lukuisia tanssiprojekteja kilpailuesityksistä videotuotantoon erityisesti k-pop genressä. Nyt k-pop on jäänyt vähemmälle ja Kaislan panos tanssiryhmässä keskittyykin lähinnä nykytanssin ja eri streetlajien yhdistämiseen.

Opetuksessaan Kaisla kannustaa oppilaitaan tutkimaan itseään ja ympäröivää maailmaa luovuuden kautta. Lähtökohtana tanssitunneilla on tanssin jakamisen ilo, jota hän korostaa osallistavalla pedagogiikallaan ja innostavalla otteellaan luovaan liikkumiseen.

Suomen kielen lisäksi Kaislalla on reilusti kokemusta tanssinopetuksesta ruotsiksi ja englanniksi.

Kaisla teaches in Finnish but is also able to assist in English.

Kaisla undervisar på finska men kan också hjälpa till på svenska.