Greta on valmistunut tanssipedagogiikan kandidaatiksi Tukholman Taideyliopistosta vuonna 2018 ja opettanut siitä lähtien täysipäiväisesti Helsingin tanssiopistossa. Tanssin hän on aloittanut Helsingin tanssiopistossa ollessaan 3-vuotias, edeten myöhemmin opiskelemaan balettia koulun erikoiskoulutusluokalle. Ammattitanssijaksi Greta valmistui Suomen Kansallisoopperan balettioppilaitoksen ammatillisen koulutuksen linjalta vuonna 2011. Greta on kilpaillut sekä toiminut monissa eri produktioissa sekä tanssijana, että koreografina. Gretalla on kokemusta lukuisista eri tanssilajeista, joista baletti, nykytanssi, showtanssi ja jazztanssi ovat hänen vahvuuksiaan. Tanssiakrobatiaa ja lattiatekniikkaa Greta opettaa ja tanssii myös mielellään. Taustaa häneltä löytyy näiden lisäksi mm. street-lajeista (house, hip hop, voguing, reggeaton, dancehall jne.), stepistä, kansantansseista, paritansseista ja flamencosta.

Gretan tanssituntien ilmapiiri on lämmin ja turvallinen, ja tuntien keskeisiä teemoja ovat tekemisen ja uuden oppimisen ilo, sekä itsensä haastaminen. Hän nautti tanssitekniikan harjoittamisesta, sillä hyvä tekniikka luo turvallisen ja varman pohjan myöhemmälle työskentelylle. Greta rakentaa tanssitunnit venyvyyttä, liikkuvuutta sekä voimaa tukeviksi, ja hän haluaa jatkuvasti haastaa oppilaitaan ja kannustaa aina vain parempiin suorituksiin. Lasten tunnit sisältävät monipuolisesti aina tietyn teeman sisään rakennettuja harjoituksia. Nuorten ja aikuisten tunneilla treenataan ahkerasti kehittäen osaamista laajasti (mm. koordinaatio, musikaalisuus, liikkuvuus, voima, tekniikka, ilmaisu).

Gretan tunneista sanottua: ”Olet ollut ihan loistava opettaja, kannustava, positiivinen ja sopivasti vaativa. Arvostan tosi paljon sitä, että tunnet meidät oppilaat nimeltä ja annat palautetta niin ryhmälle kuin jokaiselle yksilöllisesti onnistumisista ja korjaamista vaativista asioista. Sun tunneilla olen kokenut, että jokainen saa olla just sellainen ja sen tasoinen kuin on, eikä tarvitse jännittää mokailuja tai sitä ettei osaa, vaan voi turvallisessa ympäristössä kokeilla ja opetella. Tykkään myös siitä, ettei sun tunneilla kiirehditä vaan rauhassa ”hinkataan” asioita ennen kuin siirrytään eteenpäin, jotta oppisimme liikkeet oikeasti kunnolla. Kuitenkin on myös aina sopivasti haastetta eikä tuntien sisältö ja sarjat tunnu löysäilyltä.” -aikuisoppilaan palaute

Greta opettaa suomeksi, sekä pystyy ohjaamaan tarvittaessa ruotsiksi ja englanniksi.

Greta teaches in Finnish, but is able to assist in English.

Greta undervisar på finska, men kan hjälpa till på svenska.