Greta on valmistunut tanssipedagogiikan kandidaatiksi Dans- och Cirkushögskolanista Tukholman Taideyliopistosta vuonna 2018 ja opettanut siitä lähtien täysipäiväisesti Helsingin tanssiopistossa. Greta aloitti tanssimisen Helsingin tanssiopistossa ollessaan 3-vuotias, edeten myöhemmin opiskelemaan balettia koulun erityiskoulutusluokalle. Ammattitanssijaksi hän valmistui Suomen Kansallisoopperan balettioppilaitoksen ammatillisen koulutuksen linjalta vuonna 2011. Greta on kilpaillut sekä toiminut monissa eri produktioissa sekä tanssijana, että koreografina.

Gretalla on kokemusta lukuisista eri tanssilajeista, joista baletti, nykytanssi ja jazz ovat hänen vahvuuksiaan. Taustaa häneltä löytyy myös street-lajeista (house, hip hop, voguing, reggeaton, dancehall jne.), stepistä, flamencosta sekä showtanssista.

Gretan tanssituntien ilmapiiri on lämmin ja turvallinen, ja tuntien keskeisiä teemoja ovat ilmaisu, luovuus, musikaalisuus sekä tietysti tanssilajeille ominaiset tekniset harjoitteet. Greta rakentaa tanssitunnit venyvyyttä, liikkuvuutta ja voimaa tukeviksi. Tanssin tekniikkaan sekä sitä vahvistaviin harjoitteisiin keskitytään myös vahvasti. Erityisesti teinien ja aikuisten tunneilla Greta haluaa jatkuvasti haastaa oppilaitaan ja kannustaa aina vain parempiin suorituksiin. Luovuus ja tanssin ilo ovat keskeisiä teemoja kaikissa ikäryhmissä.