Tanssipedagogi Ann-Sofi (Sofi) Kyrklund-Ramirez opettaa steppiä, irlantilaista tanssia ja joogaa. Hän on Helsingin tanssiopiston kasvatti. Sofi on opiskellut steppitanssia paitsi Euroopassa myös Bostonissa ja New Yorkissa. Hänen merkittävimmät opettajansa ovat Robert Audy, Pascal Hulin, Henry Le Tang, Brenda Bufalino, Barbara Duffy ja Heather Cornell.

Sofi on esiintynyt ja opettanut steppiä Suomessa ja ulkomailla 1980-luvun lopusta alkaen. Hän on toiminut kansainvälisesti arvostetun Feet Beat steppifestivaalin tuottajana vuosina 1997–2006. Perustamansa Feet Beat Tap Ensemblen taiteellisena johtajana hän on toiminut vuodesta 2000. Ryhmä on esiintynyt menestyksellä sekä Euroopassa että New Yorkissa.

Joogaopetuksessa hän noudattaa kuuluisan gurun B.K.S. Iyengarin oppeja. Asanaharjoitukset tehdään huolellisesti, jotta kehon oikeat linjaukset löytyisivät.

Ann-Sofi on sertifioitu Iyengar joogaohjaaja (Junior Intermediate I), ja hän on myös opiskellut Iyengarin Instituutissa Punessa, Intiassa. Hän on lisäksi suorittanut englantilaisen Yoga Beez nuortenjoogan (2–16 v.) opettajakoulutuksen Suomessa.