Suomen Kansallisbaletissa 24-vuotisen balettitanssijan urani aikana tanssin suurimman osan solistisissa tehtävissä sekä klassisissa että neoklassisissa baleteissa. Jäin sieltä eläkkeelle keväällä 2016.

Olen kotoisin Jyväskylästä, jossa lapsena aloitin baletin harrastamisen. Innostus balettitanssiin oli niin kova, että päätin pyrkiä Suomen Kansallisbaletin kouluun ja pääsin sinne 16-vuotiaana. Opiskeluvuosien 1988-1992 aikana opettajani olivat Marianna Rumjantseva, Seija Silfverberg ja Maj-Lis Rajala. Ammattiin päästyäni suoritin baletin lisäopintoja mm. Pariisissa, Roomassa ja Barcelonassa. Olen suorittanut tanssin alan perustutkinnon vuonna 2016. Valmistuin ammatilliseksi opettajaksi Hämeen ammattikorkeakoulusta kesäkuussa 2018.

Roolityöskentely on ollut minulle aina hyvin luontevaa ja vahva eläytyminen kokonaisvaltaista klassisen baletin ilmaisussa. Se lieneekin yksi syy siihen, miksi minusta kasvoi myös koreografi. Tarinalliset klassiset baletit ovat lähellä sydäntäni ja niitä syntyy tällä hetkellä sitä mukaa, kun kysyntää on. Merkittävin ja kansainvälisestikin huomiota herättänyt teos on kokoillan klassinen baletti Muumipeikko ja pyrstötähti, jonka ensi-ilta Suomen Kansallisbaletissa oli v. 2015. Helsingin Tanssiopiston EK Ylimmän luokan oppilaille on syntynyt jo monta neoklassista lyhytnumeroa, joita on myös palkittu eri kilpailuissa.

Baletinopettajana olen toiminut sijaisena ja kurssimuotoisesti SKO Balettioppilaitoksessa, Helsingin tanssiopiston ylimmällä erikoiskoulutusluokalla, Espoon Tanssiopiston EK-luokilla ja Nurmijärven TO EK-luokilla. MM-kultaa ja hopeaa voittanut Rockettes muodostelmaluisteluseura HTK:sta sekä sen nuoremmat joukkueet ja Kaarinan muodostelmaluistelijat ovat olleet oppilaitana useiden vuosien ajan. Balettia oheisena opetan edelleen näille joukkueille useana kertana viikossa. Olen ollut baletin vastuuopettajana OVO:ssa rytmisen voimistelun maajoukkueen yksinvoimistelijat oppilaina. Opetan tällä hetkellä myös oheisbalettia Suomen maajoukkueen uimahyppääjille (seniorit ja juniorit).

Vuonna 1996 minulle myönnettiin Philip Morris Tanssin Nuppu- palkinto. Vuonna 2009 Pro Dance palkinto balettitanssijan urasta ja 2017 Pro Dance palkinto koreografisista saavutuksista.