Greta on valmistunut tanssipedagogiikan kandidaatiksi Tukholman Taideyliopistosta vuonna 2018 ja opettanut siitä lähtien täysipäiväisesti Helsingin tanssiopistossa. Tanssin hän on aloittanut Helsingin tanssiopistossa ollessaan 3-vuotias, edeten myöhemmin opiskelemaan balettia koulun erikoiskoulutusluokalle. Ammattitanssijaksi Greta valmistui Suomen Kansallisoopperan balettioppilaitoksen ammatillisen koulutuksen linjalta vuonna 2011. Greta on kilpaillut sekä toiminut monissa eri produktioissa sekä tanssijana, että koreografina.

Gretalla on kokemusta lukuisista eri tanssilajeista, joista baletti, nykytanssi, jazz ja showtanssi ovat hänen suurimpia vahvuuksiaan. Tanssiakrobatiaa ja lattiatekniikkaa Greta opettaa ja tanssii myös mielellään. Taustaa häneltä löytyy näiden lisäksi mm. street-lajeista (house, hip hop, voguing, reggeaton, dancehall jne.), stepistä, kansantansseista, paritansseista ja flamencosta.

Gretan tanssituntien ilmapiiri on lämmin ja turvallinen, ja tuntien keskeisiä teemoja ovat tekemisen ja uuden oppimisen ilo, sekä itsensä haastaminen. Hän nautti tanssitekniikan harjoittelusta, sillä hyvä tekniikka luo turvallisen ja varman pohjan myöhemmälle työskentelylle. Greta rakentaa tanssitunnit venyvyyttä, liikkuvuutta ja voimaa tukeviksi. Myös mm. ilmaisu, luovat harjoitteet, musikaalisuus, koordinaatio ja improvisaatio ovat tunneilla läsnä. Greta haluaa jatkuvasti haastaa oppilaitaan ja kannustaa aina vain parempiin suorituksiin.