Ajankohtaista ohjeistusta toimimiseen studioilla ja tunneilla

KIITOS OPPILAILLEMME JA HEIDÄN PERHEILLEEN KAUDESTA 2020-21

Haluamme kiittää kaikkia ihania perheitämme ja oppilaitamme, jotka olette tukeneet meitä haasteellisen kuluneen vuoden aikana. Ilman teitä emme olisi tässä. Kiitos, kun olette käyneet tunneilla ja osallistuneet etäopetukseen jatkaen säännöllistä harjoittelua, luottaneet meihin ja sitoutuneet pitämään yhdessä huolta turvallisesta toimimisesta studioilla. Se, että jatkoitte säännöllistä harjoittelua myös kotoa käsin, auttaa meitä jatkamaan toimintaamme myös tulevaisuudessa.

OHJEISTUS TURVALLISEEN TOIMIMISEEN TOIMIPISTEISSÄ JA TUNNEILLA

Opetuksessa ja toimipisteissämme kiinnitämme erityistä huomiota hygieniaan, siivoukseen, turvavälien huomioimiseen sekä tilojen mahdollisimman väljään käyttöön.  Olemme opastaneet myös henkilökuntamme käytännöistä poikkeustilanteessa. Luethan huolellisesti alla olevat ohjeet toimimisesta tanssitunneilla ja toimipisteissämme! Opettaja ohjeistaa lisää itse tuntien kulusta paikan päällä. Noudatathan tunnille tullessasi myös THL:n ja hallituksen yleisiä ohjeistuksia koronaepidemiatilanteessa toimimiseen.

Vetoamme oppilaisiin ja huoltajiin, että kaikki noudattaisivat annettuja ohjeita ja edellytyksiä. Kiitos!

 • Huoltajat voivat saattaa lapset ja nuoret toimipisteen ovelle, mutta eivät voi tulla sisälle tiloihin.
 • Yksi huoltaja voi saattaa tarvittaessa pienen lapsen sisälle toimipisteseen, mutta hänkään ei voi jäädä odottamaan tiloihin tunnin ajaksi.
 • Tunnille voit osallistua vain täysin terveenä. Älä myöskään tule tunnille, jos on vahva epäilys, että läheiselläsi on koronavirustartunta tai olet muutoin altistunut.
 • Kasvomaskin käyttöä edellytetään kaikilta 15 vuotta täyttäneiltä oppilailta sekä oppilasta toimitiloihin saattavilta huoltajilta, joilla ei ole terveydellistä estettä maskin käyttämiseen. Maskin käyttöä suositellaan vahvasti myös 12 vuotta täyttäneille.
 • Kasvomaskia tulee käyttää toimipisteiden yleisissä tiloissa ja pukuhuoneissa. Tunnilla kasvomaskia suositellaan käytettäväksi, jos sen käyttö on mahdollista turvallisesti.
 • Saapuessasi tiloihimme pese kädet saippualla, samoin tunnin päätyttyä. Suosittelemme, että oppilailla on mukanaan oma käsidesipullo, vaikka saleista löytyykin käsidesipulloja.
 • Toivomme, että mahdollisimman moni oppilas saapuisi tunnille treeniasu ja hiukset valmiiksi laitettuina, jotta pukuhuoneisiin ei synny ruuhkaa. Omat päällysvaatteet voi myös ottaa tunnille mukaan. Suihkut eivät ole toistaiseksi käytössä studioilla..
 • Tuntipaikalle saavutaan vasta juuri ennen tunnin alkua, tiloissa ei vietetä aikaa ennen omaa tuntia tai sen jälkeen. Huomioithan muut paikallaolijat jättämällä reilusti turvaväliä muihin ja vältät ruuhkaa ovilla. Tanssitunnille saavuttaessa kannattaa välttää hissien käyttöä ja suosia portaita.
 • Oppilaat asettavat juomapullonsa seinän viereen väljästi siten, että ruuhkaa ei synny. Lasten tunneilla ei vesipulloa oteta tunnille. Huoltajalla on hyvä olla juotavaa mukana tunnin jälkeen tarjottavaksi.
 • Tanssiopiston jumppamatot eivät ole käytössä. Oppilaat tuovat omat alustat niille tunneille, joilla niitä tarvitaan.
 • Kaikissa studioissamme on päällä maksimaalinen ilmanvaihto.
 • Opettajamme valmistavat ja suunnittelevat opetuksen niin, että tarpeetonta fyysistä kontaktia ei tapahdu opettajan ja oppilaan tai oppilaiden välillä. Tarvittaessa harjoituksia tehdään pienemmissä ryhmissä muun ryhmän odottaessa väljästi sivussa.
 • Olemme tarkistaneet salien maksimioppilasmäärät, eikä niitä ylitetä. Studioitten oppilaskiintiöissä olemme ottaneet huomioon salin koon lisäksi lajin erityispiirteet, oppilaiden iän ja tason.
 • Opettajat puhdistavat saleissa olevia tartuntapintoja tuntien välissä, joten tämä saattaa viivästyttää tunteja muutamilla minuuteilla.
 • Antoisia tanssitunteja kaikille. Pidetään toisistamme huolta!

HYVITYSTUNTIOIKEUDEN PIDENNYS VUODEN 21021 LOPPUUN

Koronarajoitusten aikana ei ollut mahdollista käydä hyvitystunneilla lähiopetuksessa, ellei oppilaalla ollut ko. tunnille ilmoittautumista aiemmin kaudella myöhemmin kevätkaudella. Pidentyneiden koronarajoitusten takia hyvitysoikeutta on jatkettu kaikille oppilaille automaattisesti vuoden 2021 loppuun saakka. Hyvitysoikeuden jatkuminen 31.12.2021 saakka koskee kauden 2020–21 tunteja sekä aiemmin, kevätkaudella 13.3.–5.4.2020 peruttuja tunteja.

Lisätiedot tuntien hyvittämiseen.