Ajankohtaista ohjeistusta toimimiseen studioilla ja tunneilla

13.8.2021

OHJEISTUS TURVALLISEEN TOIMIMISEEN TOIMIPISTEISSÄ JA TUNNEILLA

Opetuksessa ja toimipisteissämme kiinnitämme erityistä huomiota hygieniaan, siivoukseen ja turvavälien huomioimiseen ja noudatamme aluehallintoviranomaisen ohjeita ja rajoituksia.  Luethan huolellisesti alla olevat ohjeet toimimisesta tanssitunneilla sekä toimipisteissämme ja noudatathan myös  yleisiä ohjeistuksia koronaepidemiatilanteessa toimimiseen. Opettaja ohjeistaa lisää itse tuntien kulusta paikan päällä. Vetoamme oppilaisiin ja huoltajiin, että kaikki noudattaisivat annettuja ohjeita ja edellytyksiä. Kiitos!

 • Huoltajat voivat saattaa lapset ja nuoret toimipisteen ovelle, mutta eivät voi tulla sisälle tiloihin. Yksi huoltaja voi saattaa tarvittaessa pienen lapsen sisälle toimipisteeseen, mutta hänkään ei voi jäädä tiloihin odottamaan tunnin ajaksi.
 • Tuntipaikalle saavutaan juuri ennen tunnin alkua eikä tiloissa vietetä aikaa ennen tuntia tai sen jälkeen. Huomioithan muut paikallaolijat jättämällä turvavälin muihin ja vältät ruuhkaa ovilla.
 • Toivomme, että oppilaat saapuisivat tunnille treeniasu ja hiukset valmiiksi laitettuina, jotta pukuhuoneisiin ei synny ruuhkaa. Omat päällysvaatteet voi ottaa saliin tunnille mukaan.
 • Kasvomaskin käyttöä edellytetään kaikilta 15 vuotta täyttäneiltä oppilailta sekä oppilasta toimitiloihin saattavilta huoltajilta, joilla ei ole terveydellistä estettä maskin käyttämiseen. Maskin käyttöä suositellaan vahvasti myös 12 vuotta täyttäneille.
 • Kasvomaskia tulee käyttää vähintäänkin toimipisteiden yleisissä tiloissa ja pukuhuoneissa. Tunnilla kasvomaskia suositellaan käytettäväksi, jos sen käyttö on mahdollista turvallisesti.
 • Tunnille voit osallistua vain täysin terveenä. Älä myöskään tule tunnille, jos on vahva epäilys, että läheiselläsi on koronavirustartunta tai olet muutoin altistunut.
 • Saapuessasi tiloihimme pese kädet saippualla, samoin tunnin päätyttyä. Suosittelemme, että oppilailla on mukanaan oma käsidesipullo, vaikka tiloista löytyykin käsidesipulloja.
 • Juomapullonsa oppilaat asettavat tunnilla seinän viereen väljästi siten, että ruuhkaa ei synny. Pienten lasten tunneilla vesipulloa ei tarvita. Huoltajalla on hyvä olla juotavaa mukana tunnin jälkeen tarjottavaksi.
 • Opiston jumppamatot eivät ole käytössä. Oppilaat tuovat omat alustat niille tunneille, joilla niitä tarvitaan.
 • Kaikissa studioissamme on päällä maksimaalinen ilmanvaihto.
 • Opettajamme suunnittelevat opetuksen niin, että tarpeetonta fyysistä kontaktia ei tapahdu oppilaiden tai opettajan ja oppilaan välillä. Tarvittaessa harjoituksia tehdään pienemmissä ryhmissä muun ryhmän odottaessa väljästi sivussa.
 • Olemme tarkistaneet salien maksimioppilasmäärät eikä niitä ylitetä. Studioitten oppilaskiintiöissä olemme ottaneet huomioon salin koon lisäksi lajin erityispiirteet, oppilaiden iän ja tason.
 • Opettajat puhdistavat saleissa olevia tartuntapintoja tuntien välissä, joten tämä saattaa viivästyttää tuntien alkua muutamilla minuuteilla.
 • Antoisia tanssitunteja kaikille. Pidetään toisistamme huolta!

KIITOS OPPILAILLEMME JA HEIDÄN PERHEILLEEN KAUDESTA 2020-21

Haluamme kiittää kaikkia ihania perheitämme ja oppilaitamme, jotka olette tukeneet meitä haasteellisen kuluneen vuoden aikana. Ilman teitä emme olisi tässä. Kiitos, kun olette käyneet tunneilla ja osallistuneet etäopetukseen jatkaen säännöllistä harjoittelua, luottaneet meihin ja sitoutuneet pitämään yhdessä huolta turvallisesta toimimisesta studioilla. Se, että jatkoitte säännöllistä harjoittelua myös kotoa käsin, auttaa meitä jatkamaan toimintaamme myös tulevaisuudessa.

HYVITYSTUNTIOIKEUDEN PIDENNYS VUODEN 2021 LOPPUUN

Koronarajoitusten aikana ei ollut mahdollista käydä hyvitystunneilla lähiopetuksessa, ellei oppilaalla ollut ko. tunnille ilmoittautumista aiemmin kaudella myöhemmin kevätkaudella. Pidentyneiden koronarajoitusten takia hyvitysoikeutta on jatkettu kaikille oppilaille automaattisesti vuoden 2021 loppuun saakka. Hyvitysoikeuden jatkuminen 31.12.2021 saakka koskee kauden 2020–21 tunteja sekä aiemmin, kevätkaudella 13.3.–5.4.2020 peruttuja tunteja.

Lisätiedot tuntien hyvittämiseen.