Ajankohtaista ohjeistusta toimimiseen studioilla ja tunneilla

26.10.2021

OHJEISTUS TURVALLISEEN TOIMIMISEEN TOIMIPISTEISSÄ JA TUNNEILLA

Luethan huolellisesti alla olevat ohjeet toimimisesta tanssitunneilla sekä toimipisteissämme ja noudatathan myös yleisiä ohjeistuksia koronaepidemiatilanteessa toimimiseen. Opettaja ohjeistaa lisää itse tuntien kulusta paikan päällä. Vetoamme oppilaisiin ja huoltajiin, että kaikki noudattaisivat annettuja ohjeita ja edellytyksiä. Kiitos!

  • Huoltajat voivat saattaa lapset ja nuoret toimipisteeseen, mutta eivät voi viettää aikaa studioilla tuntien ajan.
  • Tuntipaikalle saavutaan juuri ennen tunnin alkua eikä tiloissa vietetä aikaa ennen tuntia tai sen jälkeen. Huomioithan muut paikallaolijat jättämällä turvavälin muihin ja vältät ruuhkaa ovilla.
  • Toivomme, että oppilaat saapuisivat tunnille treeniasu ja hiukset valmiiksi laitettuina, jotta pukuhuoneisiin ei synny ruuhkaa. Omat päällysvaatteet voi ottaa saliin tunnille mukaan.
  • Kasvomaskin käyttöä vähintäänkin toimipisteiden yleisissä tiloissa ja pukuhuoneissa edellytetään kaikilta 15 vuotta täyttäneiltä oppilailta sekä oppilasta toimitiloihin saattavilta huoltajilta, joilla ei ole terveydellistä estettä maskin käyttämiseen. Maskin käyttöä suositellaan vahvasti myös 12 vuotta täyttäneille.
  • Tunnilla kasvomaskia suositellaan käytettäväksi, jos sen käyttö on mahdollista turvallisesti.
  • Tunnille voit osallistua vain täysin terveenä. Älä myöskään tule tunnille, jos on vahva epäilys, että läheiselläsi on koronavirustartunta tai olet muutoin altistunut.
  • Saapuessasi tiloihimme pese kädet saippualla, samoin tunnin päätyttyä. Suosittelemme, että oppilailla on mukanaan oma käsidesipullo, vaikka tiloista löytyykin käsidesipulloja.
  • Opettajamme suunnittelevat opetuksen niin, että tarpeetonta fyysistä kontaktia ei tapahdu oppilaiden tai opettajan ja oppilaan välillä. Tarvittaessa harjoituksia tehdään pienemmissä ryhmissä muun ryhmän odottaessa väljästi sivussa.
  • Opettajat puhdistavat saleissa olevia tartuntapintoja tuntien välissä, joten tämä saattaa viivästyttää tuntien alkua muutamilla minuuteilla.
  • Antoisia tanssitunteja kaikille. Pidetään toisistamme huolta!

HYVITYSTUNTIOIKEUDEN PIDENNYS VUODEN 2021 LOPPUUN

Koronarajoitusten aikana ei ollut mahdollista käydä hyvitystunneilla lähiopetuksessa, ellei oppilaalla ollut ko. tunnille ilmoittautumista aiemmin kaudella myöhemmin kevätkaudella. Pidentyneiden koronarajoitusten takia hyvitysoikeutta on jatkettu kaikille oppilaille automaattisesti vuoden 2021 loppuun saakka. Hyvitysoikeuden jatkuminen 31.12.2021 saakka koskee kauden 2020–21 tunteja sekä aiemmin, kevätkaudella 13.3.–5.4.2020 peruttuja tunteja.

Lisätiedot tuntien hyvittämiseen.