Avoin haku on päättynyt – kiitos kaikille hakijoille! Ilmoitamme valituilla ja vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin ti 30.1. mennessä.

 

***

Oletko Helsingin tanssiopiston oppilas ja heittäytymiskykyinen tyyppi, joka tuntee olonsa kotoisaksi kameran edessä?

Tule kuvattavaksi Helsingin tanssiopiston valokuvapankkiin!

 

Etsimme helmikuisiin oppilaskuvauksiimme eri tasoisia, ikäisiä ja taustaisia tanssijoita ja kaikkien sukupuolten edustajia. Kuvaukset järjestetään lauantaina 17.2. kantakaupungin studiollamme. Aikaisempaa esiintymiskokemusta et tarvitse, mutta kameran edessä on tietysti hyvä viihtyä! 

Käytämme kuvia tanssiopiston viestinnässä ensisijaisesti kaudella 202425, mm. kausiesitteissä, julisteissa ja verkkosivuilla sekä sosiaalisessa mediassa. Kuvia voidaan kuitenkin käyttää myös 2024-25 kauden jälkeen. Saat kuvasi myös omaan käyttöösi.

 

Kiinnostuitko? Laita meille sähköpostia to 25.1. mennessä osoitteeseen hto@helsingintanssiopisto.fi! Kirjoita viestin aiheeksi ‘OPPILASKUVAUKSET’ ja kerro viestissä koko nimesi, ikäsi ja tunti/tunnit, jolla käyt. Halutessasi voit liittää mukaan myös valokuvan ja/tai kertoa itsestäsi vapaamuotoisesti.

Etsimme kuvauksiin yhteensä noin 10 ihmistä. Mikäli yhteydenottoja tulee paljon, valikoimme lopullisen ryhmän niin, että mm. eri iät, tanssilajit ja taustat tulevat mahdollisimman monimuotoisesti edustetuksi.