Tuntien hyvittäminen

Yksittäisistä poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa oppilastoimistolle tai opettajalle.

Mikäli olet estynyt tulemaan omalle tunnillesi, käytä hyväksesi tilapäisten tuntipoissaolojen hyvitysoikeus, joka on voimassa kaksi kuukautta ennen tai jälkeen poissaolon. Hyvitysoikeus on oppilailla, joilla on voimassa oleva ilmoittautuminen jollekin tunnille. Hyvitysoikeus raukeaa, mikäli olet peruuttanut kaikki tuntisi. Tiiviskursseihin ja pakettitunteihin ei sisälly hyvitystuntioikeutta.

Tunnin voit hyvittää vastaavalla, tasoa alemmalla tai rinnakkaislajiksi soveltuvalla toisen lajin tunnilla. Jos kyseessä on itselle vieras laji, on taso aina alkeet 1.

Voit yhdistellä poissaoloja: esim. kolme poissaoloa 60 min tunnilta voidaan korvata kahdella 90 min tunnilla.  Jos tuntien pituudet eivät osu kohdalleen, voi minuutteja laittaa ”säästöön” ja käyttää myöhemmin yhdistelemällä niitä tuleviin poissaoloihin.

Tiiviskursseihin ja pakettitunteihin ei sisälly hyvitystuntioikeutta, eikä tiiviskursseilla voi käydä hyvittämässä viikkotuntien poissaoloja.

Hyvitystunnille mennessäsi täytä ja tulosta alla oleva hyvitystuntilipuke, (joita löydät myös omista studioista), ja anna se hyvitystunnin opettajalle.  Pidä kirjaa poissaoloista itse ja täytä jokaisesta poissaolosta erikseen hyvitystuntilipuke.

 

 

HYVITYSTUNTILIPUKE

 

Oppilaan nimi:                           

Poissaolo tunnilta nro:           

Tunnin kesto:

Päivämäärä:  

Opettaja:        

 

Hyvitystunnin numero:           

Päivämäärä:  

Opettaja:        

 

Allekirjoitus