Olen 23-vuotias Imatralaislähtöinen tanssija ja tanssinopettaja. Opiskelin tanssinopettajaksi Kuopion Savonia-ammattikorkeakoulussa, josta valmistuin keväällä 2022 pääaineinani jazz- ja nykytanssi. Ennen ammattiopintoja olin harrastanut tanssia monipuolisesti Tanssistudio Jamilla Imatralla noin 16 vuotta. Kuopiossa kiinnostuin erityisesti nykytanssista ja sen sisältämistä lattiatekniikoista sekä parityöskentelystä.

Tanssinopettajana haluan että tunneillani työskennellään kunnolla samalla hauskaa pitäen. Lajista riippumatta haluan tarjota monipuolisia ja mielekkäitä tunteja, joilla oppilaat pääsevät haastamaan itseään kuitenkin omaa kehoa kuunnellen. Tanssi on minulle sekä taidetta että urheilua ja sen harjoittelua tulisi myös lähestyä näiden molempien näkökulmien kautta.

Ennen Helsinkiin muuttoa opetin tanssia Lappeenrannan Tanssiopistolla ja Tanssistudio Jamilla Imatralla. Viime kesänä olin myös tanssijana Lappeenrannan kesäteatterilla. Tanssin opettamisen lisäksi olen kiinnostunut tekemään omaa taiteellista työtä sekä toimimaan tanssijana erilaisissa produktioissa.

Hilpan opetuskieli on suomi.