Eliisan tanssitaival alkoi Helsingin tanssiopistossa, jossa viimeiset kuusi vuotta hän opiskeli erikoiskoulutusluokalla. Hän suoritti ammattitanssijan perustutkinnon Kansallisoopperan Balettioppilaitoksella, jonka jälkeen hän opiskeli jatkokoulutuksessa Ruotsin Kuninkaallisessa Balettikoulussa. Eliisa on toiminut ammattitanssijan tehtävissä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Näistä erityisimpinä kokemuksina ovat olleet työskentely Tero Saarinen Companyn kanssa sekä solistitanssijana Lasten Koomisessa Oopperassa Bukarestissa, Romaniassa.

Koronapandemian myötä Eliisa muutti takaisin Suomeen ja tällä hetkellä hän viimeistelee tanssinopettajaopintojaan Savonia-ammattikorkeakoulussa Kuopiossa. Opintojensa ohella hän on toiminut tanssinopettajana Kuopion Taideopistolla ja nykyään Kuopion Konservatoriolla. Vuodesta 2019 eteenpäin Eliisa on myös järjestänyt sekä opettanut vuosittain tanssityöpajoja Helsingissä.

 Eliisalle tanssissa on tärkeää sen tuottamat tunteet, koreografinen vapaus sekä kokonaisvaltainen ilmaisu, kehittyminen ja oppiminen. Sydäntä lähellä Eliisalle ovat erityisesti karakteeritanssi, klassinen baletti ja lastentanssi. Eliisan mielestä avarakatseisuus sekä monipuolisuus ovat tärkeitä ominaisuuksia ja siksi hän omassa treenauksessaan tanssii myös mielellään muita lajeja, kuten esimerkiksi salsaa, waackingiä ja heelsiä.