Eliisan tanssitaival alkoi Helsingin tanssiopistossa, jossa viimeiset kuusi vuotta hän opiskeli erikoiskoulutusluokalla. Hän suoritti ammattitanssijan perustutkinnon Kansallisoopperan Balettioppilaitoksella, jonka jälkeen hän opiskeli jatkokoulutuksessa Ruotsin Kuninkaallisessa Balettikoulussa. Eliisa on toiminut ammattitanssijan tehtävissä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Näistä erityisimpinä kokemuksina ovat olleet työskentely Tero Saarinen Companyn kanssa sekä solistitanssijana Lasten Koomisessa Oopperassa Bukarestissa, Romaniassa.
Koronapandemian myötä Eliisa muutti takaisin Suomeen ja suoritti tanssinopettajaopinnot Savonia-ammattikorkeakoulussa, Kuopiossa (2020–2023). Opintojensa ohella hän toimi tanssinopettajana Kuopion Taideopistolla sekä Kuopion Konservatoriolla. Hän valmistui joulukuussa 2023 pääaineenaan klassinen baletti. Vuodesta 2019 eteenpäin Eliisa on myös järjestänyt sekä opettanut vuosittain tanssityöpajoja Helsingissä. Tällä hetkellä Eliisa jatkaa syventymistään tanssipedagogiikkaan Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun maisteriohjelmassa.

Eliisalle tanssissa on tärkeää sen tuottamat tunteet, koreografinen vapaus sekä kokonaisvaltainen ilmaisu, kehittyminen ja oppiminen. Sydäntä lähellä Eliisalle ovat erityisesti karakteritanssi, klassinen baletti ja lastentanssi. Eliisan mielestä avarakatseisuus sekä monipuolisuus ovat tärkeitä ominaisuuksia ja siksi hän omassa treenauksessaan tanssii myös mielellään muita lajeja, kuten esimerkiksi salsaa, wackingiä ja heelsiä.

Eliisan opetuskieli on suomi, mutta tarpeen tullen pystyy opettamaan myös englanniksi, venäjäksi sekä osittain ruotsiksi ja romaniaksi.

Eliisa teaches in Finnish, but is able to assist in English.

Элиза преподает по-фински, но при необходимости может преподавать и на русском.