Opetan vauhdikasta showtanssia ja rytmikästä street-tanssia aikuisille sekä ketterää tanssiakrobatiaa lapsille ja nuorille.

Aloitin tanssimisen parivuotiaana ja suhtaudun siihen yhä intohimoisesti. Opistolla olen suorittanut laajan oppimäärän jazztanssissa sekä valmistunut Sibelius-lukion tanssilinjalta. Jatko-opintoni ovat käsittäneet tanssia, tanssipedagogiikkaa sekä klassista musiikkia ja jazzlaulua.

Olen opettanut workshopeja, akrobatiaa jo pidempään sekä toiminut koreografina eri kokoonpanoissa. Olen myös toiminut esiintyjänä useita vuosia ja tehnyt paljon erilaisia keikkatöitä sekä yhteistyötä artistien kanssa. Olen kilpaillut eri sarjoissa ja tällä hetkellä tanssin muodostelmassa. Toimin myös duoissa Tanssi & Sirkus ja Duodancingdivas. Rakastan tanssin taiteellisuutta sekä tunteiden tulkintaa. Tanssissa luovuus pääsee valloilleen.

Haluan haastaa oppilaitani kehittymään ja tuoda heille onnistumisen iloa. Pyrin antamaan yksilöllistä palautetta ja otan myös toiveita vastaan. Tunneilla keskitytään kehon lämmittelyyn, lihaksiin, venyttelyyn, tekniikkaan ja erilaisten liikkuvien harjoituksien kautta oman liikkeen löytämiseen sekä kehon hallintaan. Keskeistä on myös koreografinen työskentely. Tunneilla tehdään eikä meinata, eli varmasti nousee hiki pintaan!

Tunneillani ei tarvitse ottaa kaikkea niin vakavasti, pääasia, että on hauskaa ja oppilaat nauttivat tekemisen ilosta ja yhdessä olosta. Tuntini ovat energisiä ja monipuolisia. Olen iloinen ja kannustava opettaja!

Emmin opetuskieli on suomi.

Tervetuloa tunneilleni! 😊