Vierailijoiden tiiviskurssit

Kesän vierailevia opettajia ovat Carolina Agüero ja Maria Nurmela.

Carolina Agüero

Carolina Agüero on argentiinalaisesta Teatro Rivera Indarte -balettikoulusta valmistunut tanssija, joka on toiminut pitkään ensitanssijana mm. Suomen kansallisbaletissa ja Hampurin John Neumeier baletissa sekä vieraillut tanssijana mm. Yhdysvalloissa ja Italiassa. Hän on opettanut lukuisissa merkittävissä tanssikouluissa, mm. Saksassa, Espanjassa ja Argentiinassa. Opettajana Carolina haluaa välittää oppilailleen oman ammattitaitonsa ja rakkautensa balettiin. Hän haluaa oppilaiden ymmärtävän, että baletti on mahdollista saada näyttämään helpolta, mutta se vaatii työtä, omistautumista ja intohimoa.

Klassinen baletti – Jatkokurssi 3.8.-12.8.2022 (2 vko) KURSSI TÄYNNÄ!

Vähintään 2,5 v. (aikuiset)/ 3,5 v. (teinit) treenanneille.
Opettaja: Carolina Agüero
Kurssinro.: 22169
Tunnit: ma, ti, ke, to, pe klo 17.15-18.45 MAAL. Opetusta myös la 6.8. klo 10-11:30 studiossa KAMP1
Studio: MAAL ja KAMP1
Kurssimaksu: 144 €

Maria Nurmela

Marian tunnit pohjautuvat somaattisesti orientoituneeseen tanssiin ja tanssinopetukseen sekä release-tekniikkaan. Maria ammentaa inspiraatiota myös monivuotisesta kokemuksestaan tanssitaiteilijana tunnettujen koreografien, kuten Tero Saarisen ja Susanne Linken teoksissa, sekä omista taiteiden välisistä ja moniaistisista teosprosesseistaan.
Marian tunnit jakautuvat kahteen osaan. Liikkeelle lähdetään hahmottaen oman kehon potentiaalia, kuten kineettisiä ketjuja ja yhteyksiä, liikkeen virtaavuutta ja oman liikekapasiteetin mahdollisuuksia. Tunnin aikana liikelaajuudet suurenevat kehon keskustasta kohti periferiaa, off-balansseja, spiraaleja ja pudotuksia. Tunnin toinen osa koostuu erilaisista improvisaatio- / kompositiotehtävistä, joista rakentuu kurssin aikana kurssilaisten oma koreografinen kudos.
Marian tunteja on kuvattu kiinnostaviksi taiteellisiksi ja virtaaviksi kokonaisuuksiksi koreografisen materiaalin ja erilaisten improvisaatio- ja kompositiotehtävien vaihdellessa.

Nykytanssi – Jatkokurssi 3.8.–7.8.2022 (1 vko)

Vähintään 2,5 v. (aikuiset)/ 3,5 v. (teinit) treenanneille.
Opettaja: Maria Nurmela
Kurssinro. 22091
Tunnit: ke, to, pe klo 19.15–21.15 MAAL, la ja su klo 12.00-14.00 KAS1
Studio: MAAL ja KAS1
Kurssimaksu 106 €