Kuluva viikko on kevätkauden viimeinen opetusviikko ja kesäkausi käynnistyy 3.6. Kesä on loistavaa aikaa syventää tanssiopintoja, aloittaa tanssiharrastus tai nauttia monipuolisista kesäleireistämme kaupungissa ja maaseudulla. Tanssiopiston kesäohjelmassa on tänäkin vuonna luvassa runsas määrä ihania viikkotunteja, leirejä ja tiiviskursseja. Tutustu tarjontaan tästä.

Liput (12/16€) opiston kevätnäytöksiin nyt myynnissä! Näytökset järjestetään toukokuussa kahtena viikonloppuna 10.–19.5. Helsingin Suomalaisessa Yhteiskoulussa. Lue lisää tapahtumasta täältä. Lämpimästi tervetuloa!

Helsingin tanssiopistolla järjestetään nykysteppiä edustavan tšekkiläisen Karel Bartošin workshop: La 4.5.24 klo 13.00-14.30 KAS3 -salissa Taso: alkaen jatko 1 (keskitaso), tunti sopii alkaen 12-vuotiaille Karel on opiskellut nimekkäiden opettajien johdolla ja menestynyt hyvin esiintyessään sekä valmentaessaan kansainvälisissä kilpailuissa. Kurssinumero: 24864 Kurssimaksu: 22,00 € Ilmoittaudu kurssille täältä.  

Tule viettämään kansainvälistä tanssin päivää 29.4. syventävien opintojen päättötöiden pariin! Ilta alkaa klo 18.30 Helsingin Suomalaisessa Yhteiskoulussa. Vapaa pääsy!

Liput (15/20€) laajan koulutuksen kevätnäytöksiin myynnissä nyt osoitteessa Lippu.fi. Näytökset järjestetään 20.–21.4. Kulttuuritalo Martinuksessa Vantaalla. Lue lisää tapahtumasta täältä. Lämpimästi tervetuloa!

Kesä on loistavaa aikaa syventää tanssiopintoja tai aloittaa kokonaan uusi harrastus. Helsingin tanssiopiston kesäkaudella 3.6.–11.8. on tänäkin vuonna luvassa runsas määrä ihania viikkotunteja, tiiviskursseja ja leirejä, niin maalla kuin kaupungissakin. Tutustu kesän lukkariin sivuillamme! Leirit  |  Tiiviskurssit  |  Viikkotunnit