Teinien karakteritanssi edellyttää klassisessa baletissa teinien tasoa jatko 1/ nuorison tasoa jatko 4. Tervetuloa!

Lahjakortille voi nyt ostaa 5-10 käyntiä, jolloin hinta 5 tunnista -5%, 6 tunnista -6 %, jne. Uutuuslahjakortit ja perinteiset kertakäynti- ja arvolahjakortit oppilastoimistosta arkisin klo 9-19, tervetuloa!

Viikonlopun mittaisella intensiivikurssilla syvennytään Lyrical jazz -tekniikalle ominaiseen flowhun. Tiiviskurssin opettaja Wilma-Emilia Kuosa on ollut viime syksystä saakka jatko-opinnoissa Nizzassa ja hän saapuu tuomaan meille lajin uusimpia tuulia!

Sansinpellosa järjestetään lasten ja nuorten tuntien lisäksi myös aikuisten nykytanssin alkeet 1 sekä jazztanssin alkeet 2 -tunteja!

Uusi 7-9 v. jazztanssin alkeet 1 tunti tanssitaan keskiviikkoisin klo 14.00 ja 8-11 v. alkeet 2 tunti perjantaisin klo 15.00.

Val Suarezin aikuisten workshop-ryhmä on suunnattu intohimoisille nykytanssin harrastajille, jotka haluavat kehittyä sekä teknisesti että ilmaisullisesti. Ryhmän fokus on koreografisessa harjoittelussa ja päämääränä on esiintyä mm. tanssiopiston oppilasnäytöksissä.

Tunti on tarkoitettu vanhemmille, jotka haluavat päästä nauttimaan tanssimisesta jo vauvan ensimmäisten kuukausien aikana.

Karin Konstantinin opettaman teinien karakteritanssitunnin oppilaat esiintyvät opiston näytöksissä useamman kerran kaudessa!

Koetanssit 16-19-vuotiaiden intensiiviryhmä Velocésiin ja 9–11, 12–14 ja 15–19-vuotiaiden erikoikoulutusluokille järjestetään 11.-13.8.

Kauden 2019-20 tunnit starttaavat maanantaina 12.8., ilmoittaudu tunneille nyt!