Jazztanssi/Mattox

Kurssilla opetetaan Mattox-tekniikkaan pohjautuvaa jazztanssia. Kurssin opettaa kesän 2016 vieraileva opettaja Gianin Loringett, joka on saavuttanut merkittävän uran jazztanssin maailmassa tanssijana, opettajana ja koreografina. Hän on vieraillut opettamassa laajalti ympäri Eurooppaa ja Aasiaa ja hänen workshopinsa ja koreografiansa ovat kiertäneet Ranskasta aina Kiinaan, Venäjälle ja viimeisimpänä Intiaan asti. Loringett on toiminut jazztanssijana elokuvissa ja teattereissa Ranskassa ja muualla Euroopassa. Hän on myös nizzalaisen OFFJAZZ DANCE CENTER -tanssikorkeakoulun perustaja ja taiteellinen johtaja sekä yksi Ranskan vaikutusvaltaisimpia tanssitoimijoita.

Gianin Loringett oli Matt Mattoxin oppilaana viisi vuotta ja toimi Mattoxin assistenttina tämän viimeisinä elinvuosina. Mattox on ollut Loringettille mentori ja oppi-isä läpi hänen uransa. Loringett opettaa Mattox-tekniikkaan pohjautuvaa jazzia, steppiä, perkussioita ja vartalorytmiikkaa. Hänelle keho on yksi musiikin instrumenteista ja hän pyrkii puhtaaseen rytmilliseen harmoniaan liikkeen ja musiikin välillä.

Jatkokurssi 1.8.–12.8.2016 (2vko) VIERAILEVA OPETTAJA!

Jatko 3-edistyneet ja ammattilaiset.
Opettaja: Gianin Loringett
Kurssinro.: 16111
Tunnit: ma, ti, ke, to, pe klo 17.15–18.45
Studio: KAMP1
Kurssimaksu: 170 €

When I see a dancer I want to hear the choreography and see the music. It’s not the movement but the intension of the movement. – Giannin Loringett