Lapväärtin kesäleirit 10–18-vuotiaille

Lapväärtin kesäleireillä tanssitaan, pidetään hauskaa ja nautitaan ihanasta luonnosta Kristiinankaupungin kupeessa!

Kenelle leiri sopii?

Lapväärtin kansanopistolla järjestettäville viikon mittaisille tanssileireille voivat osallistua 10-18-vuotiaat nuoret, jotka ovat harrastaneet klassista balettia tai nykytanssia vähintään kaksi vuotta. Oppilaat jaetaan leirillä kahteen ryhmään taitojen ja tanssikokemuksen perusteella. Leireille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 40 ensimmäistä (20 oppilasta/tasoryhmä).

Leiriohjelma

Leirien ohjelmaan sisältyy opetusta 6 h/päivä. Ohjelmassa on klassista balettia, nykytanssia, balettiohjelmiston harjoittelua, improvisaatiota sekä kehontuntemusta ja tanssitietoutta. Aikaa jää hyvin myös tutustua tanssikavereihin ja viettää aikaa rennosti yhdessä. Oppilaat valmistavat leirin aikana opettajiensa johdolla koreografian, joka esitetään loka-marraskuussa 2024 tanssiopiston laajan koulutuksen näytöksissä.

Leirimaksu

Leirimaksu 350 € sisältää opetuksen ja muun ohjelman, majoituksen 2-6 hengen huoneissa, runsaat ja maukkaat ateriat, grilli-illan sekä leirikoreografian harjoitukset syksyllä Helsingissä. Matkat eivät sisälly hintaan.

Leirille matkataan tilausbussilla yhdessä opettajien kanssa. Matkan hinta määräytyy osallistujien lukumäärän mukaan.

Kesän 2024 leiritiedot ja ilmoittautuminen täällä.