Ilmoittautuminen kesäksi

Kesäkauden viikkotunneille, tiiviskursseille ja leireille ilmoittaudutaan kesän ilmoittautumislomakkeella täältä.

Mikäli tunti tai kurssi on täynnä, ottaa oppilastoimisto sinuun yhteyttä. Onnistuneesta ilmoittautumisesta ei lähetetä erillistä vahvistusta. Kesäkauden viikkotunneille voit ilmoittautua myös vain sinulle sopivalle osajaksolle.

Jos osallistut yksittäistunnille, älä täytä ilmoittautumislomaketta. Yksittäistunnit maksetaan etukäteen opiston tilille: FI15 1016 3000 7030 60 (BIC: NDEAFIHH) Maksukuitti annetaan opettajalle tunnille tultaessa.

HUOM! Lue korona-poikkeustilanteen toimintaohjeistuksista toimipisteissämme ja tunneilla täältä.

Tiedottaminen

Oppilasasioiden tiedottaminen tapahtuu valtaosin sähköpostitse. Kiireelliset tuntimuutokset ilmoitetaan tekstiviestillä. Huolehdithan, että oppilastoimistolla on oikeat yhteystiedot.

Peruutukset

Jos haluat peruuttaa tuntisi tai osan tunneistasi, tee se aina kirjallisena oppilastoimistolle joko nettisivujen peruutuslomakkeella, sähköpostilla tai kirjeellä. Kesän 1. jakson viimeinen peruutuspäivä on 18.5.2020 ja 2. jakson 22.6.2020.

Tiiviskurssin tai leirin voi peruuttaa kirjallisena oppilastoimistolle 7 päivää ennen kurssin/leirin kausiohjelmaan merkittyä alkamispäivää. Tätä myöhemmin tulevista peruutuksista veloitetaan 50 % tiiviskurssin ja 25 % leirin hinnasta. Peruutusta ei voi tehdä enää kurssin/leirin alkamispäivänä tai sen jälkeen. Ilmoittautumisen peruuttaminen.

Tuntien hyvittäminen

Tilapäisten tuntipoissaolojen hyvitysoikeus on voimassa 2 kk ennen tai jälkeen poissaolon. Tiiviskursseihin ja pakettitunteihin ei sisälly hyvitystuntioikeutta. Tuntien hyvittäminen.

Säännöt

Opiston säännöt lähetetään sinulle kotiin ensimmäisen laskun yhteydessä. Löydät ne myös nettisivuilta.

Kesän 2020 opintojaksot:

Jakso 1: 1.6.–5.7.2020 (5vk)
Jakso 2: 6.7.–16.8.2020 (5vk)
Kesällä voit myös ilmoittautua osajaksolle.

Viimeistään 4.5.2020 mennessä jollekin tunnille, tiiviskurssille tai leirille ilmoittautuneiden kesken arvotaan vapaavalintainen tiiviskurssi kesäksi 2020.