Tyreek on jamaikalainen dancehallopettaja ja -tanssija, joka tunnetaan taiteilijanimellä “Classic”. Tyreekistä tuli ammattitanssija ja opettaja jo hyvin nuorena hänen päästessään osaksi Rifical Team -ryhmää ja tunnetun jamaikalaisen tanssijan Shelly Bellyn oppiin.

Tänä päivänä Tyreek esiintyy Sopreme Blazzazissa, joka on Jamaikan suurimpia ja tunnetuimpia ryhmiä. Ensimmäisen Euroopan kiertueensa jälkeen hän on opettanut ympäri Eurooppaa, mm. Ranskassa, Italiassa, Venäjällä, Puolassa ja Ruotsissa. Tyreek on tehnyt musiikkivideoita ja elokuvajulkaisuja monien kansainvälisten artistien kanssa, mm. Vybz Kartel, Bounty Killer, Voicemail, Nick Cannon ja Busta Rhymes.

Tyreek on muiden jamaikalaisten tanssijoiden tavoin dancehallin uudistajia ja kehittäjiä. Hän edustaa erityisesti Mid School dancehallia ja on tunnettu erittäin sulavaliikkeisestä tyylistä. Tyreekille tanssi merkitsee elämää ja tunteiden ilmaisua. Hän haluaa innostaa ja kehittää oppilaitaan ja antaa kaikkien aidosti nauttia tanssimisesta. Tyreekin tunneilla ei ole ikinä tylsää ja voit olla varma, että lähdet joka kerta hymy huulilla.

Tyreek opettaa englanniksi.
Tyreek teaches in English.