Sanni Saarilahti on monipuolinen, luova ja rohkea tanssija, esiintyjä ja tanssinopettaja. Moninaisen taustansa ansiosta hän työskentelee laajasti tanssin- ja taiteenkentällä niin teatteri-, musikaali- kuin nykytanssijanakin. Tanssijana työskentelyn lisäksi Sanni tarjoaa laadukasta ja intensiivistä tanssinopetusta lajeina nykytanssi, jazz- ja showtanssi sekä baletti.

Tanssinopettajana Sanni on vaativa, mutta kannustava. Sannin tunneilla treenataan kovaa, mutta turvallisesti rakentaen vahvaa ja puhdasta tanssiteknistä osaamista. Tunneilla korostuvat fyysisyys, musikaalisuus sekä tanssilajien perinteiden ja historian vaaliminen, yhdistäen ne oman persoonallisen tyylin etsimiseen. Tasa-arvo ja oikeudenmukaisuus ovat Sannille tärkeitä arvoja niin tanssinopetuksessa kuin elämässäkin. Hän haluaakin olla mukana luomassa inhimillisempään taiteenkenttää, jossa ihmiset kohdataan reilusti toisiaan arvostaen.

Sanni on valmistunut Savonia- ammattikorkeakoulusta keväällä 2020 tanssinopettajaksi pääaineenaan jazztanssi sekä sivuaineina baletti, nykytanssi sekä lasten tanssi. Opettajaopintojen lisäksi Sanni on suorittanut tanssijan opintoja Oslossa sekä Kööpenhaminassa (Oslo National Academy of the Arts & Copenhagen Contemporary Dance School) pääaineina jazztanssi ja nykytanssi.