Tanssin katutanssilajeja ja freestyle tanssimista. Päälajini on house, mutta olen aloittanut urbaanit lajit hiphop ja streettunneilla 13- vuotiaana. Tanssimisen aloitin esikouluiässä tanhuryhmässä ja sittemmin olen harrastanut monipuolisesti eri lajeja reggaetonista showtanssiin.

Teatteri, musiikki ja esiintyminen ovat aina olleet läsnä elämässäni. Harrastin opiskelijaspeksissä tanssia ja tein koreografioita opiskellessani yliopistossa. Minulle tanssi ei ole koskaan vain tanssia, vaan myös esimerkiksi sosiaalisuutta, kokeilemista ja musiikin kuuntelemista.

On tärkeää, että tunneillani on kannustava ja salliva ilmapiiri. Mokaamista tarvitse pelätä, on parempi tehdä täysillä ja antautua tanssiin. Kannustan oppilaitani löytämään oman tyylinsä tanssia ja liikkua.

Street tunneilla musiikki on pääpainoisesti hiphoppia, mutta myös muuta urbaania musiikkia. Myös harjoitteissa ja koreografioissa on vaikutteita muista tanssilajeista kuten housesta. Tunneilla tehdään erilaisia liike- ja tanssiharjoituksia, kuten liikkeen tutkimusta, foundation steppejä, koreografiaa sekä freestyle ja esiintymisharjoitteita.