Marja on nuoren sukupolven flamencotanssija ja tanssinopettaja. Hän aloitti flamencotanssiopintonsa 7-vuotiaana ja harrastus vei ammattiin 2016, jolloin hän valmistui tanssinopettajaksi Savonia-ammattikorkeakoulusta. Ammattiopintojensa aikana Marja opiskeli mm. ensimmäisenä ulkomaisena vaihto-opiskelijana Madridin María de Ávila -konservatorion flamencopedagogilinjalla pääopettajinaan Rafaela Carrasco ja Isabel Bayón.

Marja on opettanut flamencoa mm. Tampereella, Turussa, Porissa ja Kajaanissa. Lisäksi hän on toiminut flamencotanssijana ja koreografina lukuisissa eri produktioissa ja kokoonpanoissa, joista viimeisimpiä Décadas-esityskokonaisuus, Anu Silvennoisen Paperikengät (Kangasala 2017) sekä Erika Alajärven Carmen (Helsinki 2016).

Opettajana Marja pyrkii huomioimaan yksilöiden tarpeet ja lähestymään flamencoa eri näkökulmista. Hän yhdistelee opetuksessaan kehonhallintaa ja heittäytymistä, jotka hänen mielestään yhdessä luovat monipuolisen pohjan flamencotanssille. Marja on kiinnostunut flamencotanssin mahdollisuuksista ilmaisumuotona sekä sen soveltamisesta ajan henkeen.