Miittu on helsinkiläinen dancehall-tanssija. Tanssimisen hän on aloittanut yli kymmenen vuotta sitten breakdancesta ja hip hopista, muutama vuosi tämän jälkeen hän löysi dancehall reggaen, joka on siitä asti ollut hänen intohimonsa. Miitulla on kokemusta myös monista muista lajeista kuten afrobeat, salsa, reggaeton, soca, jazz ja twerking. Kevään 2017 alun hän vietti Lontoossa opiskelemassa dancehallia ja afrobeat tansseja, ottaen tunteja maailmanlaajuisesti tunnetuilta opettajilta.

Miittu on tehnyt useita musiikkivideoita ja esiintynyt Lontoon dancehall-tapahtumissa. Kilpailemisen hän aloitti 2016 Pro Twerk Finland -kilpailussa ja sai heti ensimmäisessä kisassaan hopeaa. 2017 hän voitti Helsingin mestaruuden twerkkauksessa. Miittu on myös hallitseva SM-voittaja ja tuore EM -hopea mitalisti.

Miittulla on myös useampi liikunta-alan koulutus ja kokemusta erilaisten ryhmien ohjaamisesta. Opettajana hän on kannustava ja energinen. Tanssista nauttimisen lisäksi hän keskittyy tanssin fyysisyyteen ja ilmaisuun.