Olen kolmekymppinen, Kainuusta Jyväskylän kautta Helsinkiin päätynyt tanssinopettaja. Tanssiopintoni olen aloittanut Kajaanin tanssiopistossa. Olen tanssinut yli viisitoista vuotta ja siitä suurimman osan olen keskittynyt katutansseihin. Tällä hetkellä opiskelen Metropolia Ammattikorkeakoulussa teatteri-ilmaisun ohjaajaksi.

Tanssiopettajana olen toiminut muun muassa Jyväskylässä ja Kajaanissa opettaen street dancea ja eri tyylejä yhdistelevää stylemix -tuntia (lyrical hiphop, nykytanssi, jazz). Lisäksi minulla on kokemusta liikeilmaisutyöpajojen ohjaamisesta.

Hip hop -kulttuuri ja street dance ovat olleet minulle tärkeä osa elämääni nuoruudesta asti. Olen sekä tanssinut katutansseja että tehnyt itse musiikkia tämän genren sisällä ja järjestänyt tapahtumia. Tanssitunneilla minusta on kiva yhdistellä erilaisia musiikkityylejä hiphop liikekieleen perinteisen r’n’b ja räpin lisäksi. Olen innostunut myös lyrical hiphopista ja mutta samalla vaalin mielelläni old school meininkiä.

Minusta on tärkeintä, että tanssiminen on kivaa, ja että jokainen voi kehittyä siinä omalla vauhdillaan. Haluan rohkaista oppilaita luovuuteen, itseilmaisuun ja musiikista nauttimiseen liikkeiden avulla.