Elina on ammattitanssija, joka valmistui Englannin Northern Ballet Schoolista vuonna 2012 Jazz Theatre Dance-linjalta. Hän on työskennellyt kansainvälisesti tanssijana ja tanssikapteenina Celebrity Cruises-laivayhtiöllä sekä MSC Cruises-laivayhtiöllä, ja Suomessa muun muassa Tampereen Teatterin Cats-musikaalissa, Uusi Päivä-televisiosarjassa sekä Musiikkiteatteri Palatsin produktioissa.

Tanssinopettajana Elina on toiminut Tampereen Balettiopistolla sekä tehden useita sijaisuuksia Tampereen alueella. Hän on vuosien varrella opettanut ryhmiä lapsista aikuisiin asti, lajeina klassinen baletti, esibaletti ja lastentanssi, jazztanssi, lyrical jazz, contemporary, steppi, Broadway styles ja high heels showtanssi.  Elina on myös valmistanut tunnustusta saaneita koreografioita kansallisiin tanssikatselmuksiin erikoiskoulutusryhmille sekä opettanut Tampereen seudun ammattitanssijoita TREenit! Ry:n aamutunneilla.

Kesällä 2018 Elina valittiin arvostetulle Radio City Rockettes Summer Intensive-kurssille New Yorkiin, jossa hän kartutti ammattitaitoansa stepin ja showtanssin saralla. Hän on energinen ja innostava opettaja, jonka tunneilla korostuvat musikaalisuus ja tanssiteknisen pohjan rakennus sekä ilmaisun ilo.