Anna valmistui Tampereen konservatoriosta tanssijaksi vuonna 2008 ja jatkoi siitä suoraan Oulun seudun ammattikorkeakouluun opiskelemaan tanssinopettajaksi. Tanssin ohjaamisen Anna aloitti jo 11 vuotta sitten Lappeenrannassa ja on siitä asti ohjannut ja opettanut tanssijoita aivan pienestä vauvasta eläkeikään saakka ympäri Suomea. Erityisen tärkeäksi osa-alueeksi on noussut lasten kanssa työskentely, jota Anna tällä hetkellä tekeekin eniten.

Anna aloitti tanssimisen noin 5-vuotiaana lastentanssitunneilla Tanssiopisto Sonja Tammelassa Lappeenrannassa, mutta kansantanssi nuorisoseura Rajan Nuorissa vei mukanaan. Niinkin kovasti, että hän on juuri kansantanssi pääaineenaan ammattilaistunut ja tehnyt tanssijantöitä koulun ohella kansantanssiteatteri Rimpparemmissä. Opettaminen on kuitenkin aina ollut Annan varsinainen kutsumus ja tanssijana toimiminen sai jäädä, ainakin toistaiseksi.

Tanssitunneilla Anna haluaa tarjota kaikille mahdollisuuden kehittyä omista lähtökohdistaan sekä tietysti paljon iloa ja omista kyvyistä nauttimista.