Anna sai ensikosketuksensa esiintyvään taiteeseen melkein 15 vuotta sitten tanssiteatteriharrastuksen kautta, ja tanssia hän on harrastanut enemmän tai vähemmän tavoitteellisesti kymmenen vuoden ajan. Annan päälaji on hiphop, jonka ohella hän on kokeillut kurssiluontoisesti muita katutanssilajeja (etenkin house, locking), sekä salsaa, nykytanssia ja afroa.

Annan reilun viiden vuoden opetuskokemus koostuu viikkotuntien ja kesäleirien opettamisesta enimmäkseen lapsille ja teineille, mutta myös nuorille aikuisille ja +30 v. ryhmille. Anna pyrkii olemaan kannustava ja energinen ohjaaja sekä luomaan turvallisen tilan jossa oppilaat uskaltavat ylittää itsensä. Etenkin lasten tunneilla hänelle on tärkeää tuoda esiin pehmeää ja jopa hassuttelevaa puoltaan, ja luoda tällä tavalla luottavaista ja avointa ilmapiiriä. Ryhmähenki ja vertaisoppiminen on Annalle erittäin tärkeää – katutanssi ei ole yksinpeliä.

Kisakokemusta löytyy vuosilta 2015-2019, jolloin Anna kilpaili Street SM-kisoissa Danceteam International -tanssikoulun esiintyvien ryhmien kanssa sekä tanssiryhmän SHAMELESS muodostelmassa. Tanssin ohella Anna on edelleen intohimoinen teatteriharrastaja, mikä tulee ilmi myös hänen opetustavassa – eläytymistä ja itseilmaisun iloa korostetaan tunneilla paljon. Tervetuloa mukaan!