Tervetuloa mukaan syksyn 2023 jazz-kollektiiviin! Jazz-kollektiivi treenaa kerran viikossa kohti noin 20 minuutin performanssia. Kurssin tunnit järjestetään keskiviikkoisin aikavälillä 13.9.–8.11.2023.

Alkutunti käytetään perusteelliseen lämmittelyyn perehtyen jazztanssin tekniikkaan keskittyen lantion asentoon, plié-työskentelyyn ja jazztanssille ominaisiin harjoitteisiin, kuten painonsiirtoihin. Tunnilla ammennetaan kaikista jazztanssin perinteistä, kuten Mattox-tekniikasta, teatterijazzista ja lyrical jazzista dynamiikan vaihteluista nauttien.

Lopputunti käytetään Wilma-Emilian repertuaariin tutustumiseen. Sen pohjalta rakennetaan ryhmäperformanssi, jossa jokaisen ryhmän tanssijan henkilökohtaiset vahvuudet tuodaan esille. Jazz-kollektiivi tähtää esiintymään ja nauttimaan yhdessä tekemisestä.

Ryhmään osallistuminen edellyttää jatko 1 -tason kokemusta jazztanssista, nyky-, tai showtanssista tai baletista. Lisäksi oppilaalla on oltava vähintään yksi viikkotunti opiston tarjonnasta. Jazz-kollektiivi on suunnattu aikuisoppilaille tai ammattiin tähtääville syventämään suhdetta tanssiin kokeilemalla esiintymistä pidemmässä noin 20 minuutin performanssissa. Jazz-kollektiivi ei tähtää kisoihin, vaan tekemään omaehtoista tanssitaidetta porukalla.

 

Alkaen jatko 1

Koodi Päivä Klo Paikka Ope Kesto Ikä Alkaen  
23892 Ke18:00LEI6WK90 min13.9.2023