Sateenkaareva flamenco on omaleimainen sekoitus flamencoa ja populaarikulttuuria. Tunnit tarjoavat tanssin iloa ja hulluttelua – pääset leikkimään sukupuolirooleilla ja kokeilemaan, miten rock- ja klezmer-musiikki tai vaikkapa elokuvamusiikit taipuvat flamencoksi.

Alkeistason tunneilla tutustutaan perustekniikkaan, ja lisäksi opituista aineksista kootaan pieniä koreografioita, joita pääsee halutessaan myös esittämään.

Sateenkaarevien tanssituntien tarkoituksena on madaltaa kynnystä sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöihin kuuluvien nuorten (alk. 12-vuotiaat) ja aikuisten tanssiharrastuksen aloittamiseen. Sateenkaarevien tanssituntien opettajat ovat perehtyneet sukupuolen moninaisiin ilmenemismuotoihin ja toimivat tunneillaan sukupuolisensitiivisesti.

Sateenkaarevalle tanssitunnille voivat osallistua myös muut kuin sateenkaarevat oppilaat. Osallistumisen edellytyksenä on ennakkoluuloton suhtautuminen sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöihin ja vahva sitoutuminen tanssiopiston turvallisemman tilan periaatteisiin.

Sateenkaarevat oppilaat ovat tietysti tervetulleita myös kaikille muillekin tunneillemme!

Alkeet 1

Koodi Päivä Klo Paikka Ope Kesto Ikä Alkaen  
23785 To17:15LEI3MU60 minalk. 12 v.17.8.2023